SIDSTE UGES DATE MED SVENSKEREN – WHAT WHAT IN THE BUTT

SIDSTE UGES DATE MED SVENSKEREN – WHAT WHAT IN THE BUTT

21/11/2019 0 Af Pia

Svenskeren og jeg kender efterhånden hinanden ret godt, og har “datet/knaldet” i flere måneder nu. Vi har udforsket hinanden seksuelt, og vi ved hvad hinanden kan lide. Og selvom vores sex ALDRIG er kedelig eller dårlig, så var vi blevet enige om, at vi skulle prøve noget nyt. Analsex. Analsex er ikke noget jeg gør med hvem som helst (ikke at sex er det generelt, men I ved hvad jeg mener). Men under alle omstændigheder, så skal jeg været meget tryg ved en person, for at det er noget jeg har lyst til. Jeg kan faktisk rigtig godt lide analsex, og nogle af de mest intense orgasmer jeg har haft, har jeg fået af analsex.

Anyhow. Vi var hjemme ved mig, eftersom at der er mere ro, og så vi ikke skulle tage hensyn til Svenskerens roomie. Et godt råd, og en ting jeg altid sørger for inden analsex, er at være 100 % ren! For hverken en selv eller ens partner har lyst til ubehagelige overraskelser down there. Der er en hel masse dimser på markedet, lige præcis til dét formål. If you wanna get dirty, then make sure that you are clean. Meget vigtig regel. Men altså, inden Svenskeren dukkede op, havde jeg sørget for at gøre mig helt ren, og selvfølgelig hevet glidecremen frem, i dagens anledning.

Svenskeren kom hjem til mig, og as usual gik der ikke lang tid før vi kyssede og hev tøjet af hinanden. Vi brugte meget lang tid på forspil, for at blive virkelig tændte. Han pillede og slikkede alle steder, og vi knaldede også (the old-fashioned way) først. Da det “var tid”, tog han et nyt kondom på, og smurte både mig og ham selv godt ind i glidecreme. Vi gjorde det i doggystyle, da jeg synes det er den nemmeste måde at blive rigtig “åben” på. Han lod mig føre ham ind, og vugge frem og tilbage i mit eget tempo, indtil at jeg var helt klar, tændt og afslappet. Der gik ikke langt til før han begyndte at knalde mig vildere og hurtigere. Jeg kom simpelthen efter ingen tid! Jeg ved ikke helt hvad det er, der gør at jeg så nemt kommer ved analsex. Jeg tror det er en blanding af at jeg ingen kontrol har, at det føles forbudt og selvfølgelig at man rammer et punkt deroppe. Uanset hvad det er, så er jeg vild med det, og Svenskeren var så god til det, igen, jeg tror det er fordi han er så dygtig til at læse mine signaler – han ved præcis hvornår han skal gøre det hårdt, blidt hurtigt eller langsomt, og det er satme et sjældent talent.

Det er ihvertfald ikke sidste gang han får lov til at tage mig analt, det er helt sikkert! Yum. Er der andre der har det på samme måde med analsex?