GUIDE TIL ANALSEX

GUIDE TIL ANALSEX

21/11/2019 0 Af Pia

Efter jeg skrev mit indlæg om analsex med Svenskeren, er jeg blevet bombaderet med spørgsmål, af denne ene og den anden slagt, mht. rengøring, opvarmning, hvilken stilling, osv. osv. Og i stedet for at besvare de samme spørgsmål, igen og igen, så tænkte jeg at jeg lige ville lave et indlæg med pointers og råd. Så, hvis I leger med tanken om analsex, så læs med her:

Rengøring:
First of all, så er det ikke sikkert at det overhovedet er nødvendigt at lave en “rengøring”, det er det ikke for manges vedkommende. Dog kan det hjælpe de uerfarne analryttere til at slappe mere af ved situationen. Det er meget vigtigt at kunne slappe af, og give sig hen, for at analsex bliver godt, og det kan være svært at gøre, hvis man konstant spekulerer over om der mon “er noget” og om manden man er sammen med, synes det er ulækkert. Man kan købe forskellige præparater til formålet lige HER!

Opvarmning:
Analsex handler i den grad om at være top tændt, og det er vigtigt at man giver sig tid til at blive det, inden man springer ud i analsex.

Giv den gas med en masse forspil, gerne oralsex, og en hel masse pilleri. Når man kan mærke at man er godt tændt, så prøv at tage den et skridt videre, og gå i gang med analt pilleri. Når man er blevet fortrolig med én finger der, så prøv med to, og derefter kan I begynde at tænke på at gå “all the way”. Det er faktisk slet ikke så anderledes fra første gang man skulle have vaniljesex – det handler om at forlig sig med tanken, og derefter give sig hen.

In action:
Rule number 1 – MASSER af glidecreme, både på mandens pik, og i og omkring hullet. Det skal være nemt at slide, og der skal absolut ingen modstand være, ud over at man er meget stram.

Rule number 2 – KONDOM. Vigtig detalje – det er ikke rart med sæd i numsen, og så er man også fri for at tænke over, om der måske kommer noget på ens partner. Det er det nemmeste i verden at rulle kondomet af efter analsex, hvorimod manden ville være nødt til at stå og nærstudere sin pik, og vaske den grundigt efter sex, hvis man ikke bruger kondom. Det gør også situationen jævnt mere akavet, at han ligesom er tvunget til at tjekke. Kondom for the win.

Rule number 3 – Det handler det om at vælge en stilling hvor man føler sig tryg, og som man godt kan lide, generelt. Det handler også om at vælge en stilling, hvor det er helt nemt at åbne sig, og hvor man selv har en smule indflydelse på hvor hurtigt, hvor hårdt osv. To gode stillinger, hvis man er rookie,  er klart at ride manden, eller at få den doggystyle.

Fordelen ved at ride, er at man selv bestemmer tempoet, og man kan føre den ind i sig, på en måde man selv synes er behageligt. Der er heller ikke en mand der bliver for ivrig lige pludselig, og som kommer til at gøre noget for hurtigt. Her har du selv 100% kontrol.

Fordelen ved doggy er, at man giver sig helt og holdent hen til sin partner. Samtidigt med, at det er nemt at overskue situationen, og at åbne sig, så meget om muligt. Det er dog stadig vigtigt, at kvinden selv vugger frem og tilbage i det tempo hun kan overskue, i starten. Når man slapper af ved situationen og begynder at nyde det, så kan manden tage styringen.

Efterfesten:
Kondomet rulles af manden, og smides ud.
Kvinden går ud og vasker sig (bare udvendigt), og tjekker om der eventuelt er kommet noget med.

Jeg håber at det er noget I kan bruge! Held og lykke med anal!