EN FUCKING LORTE STORBEDEDAGSWEEKEND!!

EN FUCKING LORTE STORBEDEDAGSWEEKEND!!

03/11/2019 0 Af Pia

Normalt ELSKER jeg weekender – især den forlængede en af slagsen. Men den her forlængede weekend har simpelthen været rædselsfuld. Stakkels Bedstevennen, som har måtte leve med mit elendige selskab. Alt der kan gå galt, er simpelthen gået galt for mig, og jeg har været så skide arrig, at jeg næsten får dårlig samvittighed over at være så arrig! Det er virkelig sjældent at jeg har det sådan her, og jeg er som oftest et super optimistisk menneske, og en problemløser, men livet har bare ikke ville give mig en fucking chance denne her gang. Her er en lille liste over ting der er gået galt i denne weekend:

 • Jeg havde været småsløj hele ugen op til weekenden, det brød dog først rigtigt ud hvor jeg blev sådan VIRKELIG influenzaramt, det sekund jeg fik fri fra arbejde.
 • Udover at være syg, så fik jeg spærret mit dankort i torsdags, pga. et sikkerhedsbud i en af de webshops jeg har benyttet.
 • Jeg kunne ikke få et nyt kort før i fucking morgen, fordi det har været helldigdag OG weekend.
 • Derfor har jeg hverken kunne handle ind ELLER netshoppe, som ellers er den eneste optur der er ved at være bundet til sin seng.
 • Lørdag aften troede jeg at jeg var begyndt at få det bedre, og var derfor i en anelse bedre humør, da jeg gik i seng. Næ nej frøken Tinderslut – her har du dig da en gerdigen omgang øjenbetændelse i stedet. skønt at vågne op, søndag morgen og så IKKE kunne åbne øjnene pga. betændelsesklister.
 • Jeg tænkte derfor, at nu var det nok en god idé at ringe til 1813, så jeg kunne få gang i min behandling, og derfor tage på arbejde om mandagen, men nej nej. Tror I at kællingen ved 1813 ville give mig øjendråber? Nej da. Hun ville heller ikke give mig en tid til vagtlægen, som så kunne skrive en recept på øjendråber.
 • Hvad ville hun så? Ingenting. Det var ikke det man skulle bruge 1813 til. Jeg prøvede ihærdigt på at få et svar på hvad fanden man så skulle bruge 1813 til, når det nu ikke drejede sig om et livstruende problem, men derimod et problem som ens egen læge ikke kunne tage sig af, da det var udenfor min læges åbningstid problemet opstod. Det kunne kosten ikke forklare mig. Jeg sagde at jeg jo skulle på arbejde mandag. Det mente konen ikke var hendes problem. Samtale slut.
 • Nå. Så måtte jeg jo sygemelde mig mandag, fordi øjenbetændelse smitter værre end diarre i en børnehave. Så måtte jeg til egen læge som selvfølgelig gav mig en recept med det sammen.
 • Så skulle jeg jo på apoteket og hente de skide øjendråber. Kunne jeg det? Nej. Mit kort er spærret.
 • Så måtte man jo vente på at Bedstevennen kom hjem, og så måtte han tage med og betale. Som om man var en skide kept woman.
 • Klokken 16 om mandagen går det op for mig, at jeg skal møde udenbys på mit arbejde tirsdag. Så jeg må, med hævede, betændte øjne, cykle hen til min arbejdsplads (selvfølgelig regnede der for vildt), for at hente et erhversrejsekort, som jeg kunne bruge til turen.
 • I rejsekorts-hente-processen brækkede jeg selvfølgelig en negl – bagover!

Fuck. Mit. Liv.