10 THINGS I’M GONNA DO IN OCTOBER

10 THINGS I’M GONNA DO IN OCTOBER

03/11/2019 0 Af Pia

1. Føde. Jeg kommer til at blive mor her i oktober. Hvor er det vildt at tænke på, at inden denne måned er omme, så vil jeg resten af mit liv være mor. Shit.

2. Amme, skifte bleer, kysse og sniffe baby. Jeg glæder mig så meget til alle de ting som min nye titel som mor kommer til at byde på, og jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at nyde den første tid af Lilleskids liv. Det bliver så spændende, og jeg kan næsten ikke vente mere nu.

3. Købe flere af denne type kjoler, da jeg virkelig har brug for ammevenligt tøj som forhåbentligt kan få mig til at ligne en fucking million, og én der har alverdens overskud, selvom jeg nok lige har presset noget det føltes som en sofa ud igennem mit underliv. Yes, I wanna look good.

4. Besøge Tivoli, som er pyntet op til Halloween. Bedstevennen og jeg går en tur derinde hvert år, og jeg elsker det. Denne gang kommer vi nok til at trille rundt med en barnevogn og en sovende baby, men det tror jeg helt bestemt ikke gør den årlige tur mindre hyggeligt.

5. Starte med at se “The Handmaid’s Tale”. Jeg har hørt så meget godt om den serie, og jeg glæder mig til at se den. Jeg har med vilje udsat at se den, da jeg gerne ville vente til at Lilleskid er kommet til verden, og hvor jeg kunne forestille mig, at det er rart at have noget godt at kigge på, når man alligevel ikke kommer specielt meget ud, lige efter en fødsel.

6. Tage på barselsbrunch med en skøn kollega, som blev mor for 3 uger siden. Jeg glæder mig sådan til at se hendes nye og lækre lille bebs, og til at tale med en, som går igennem alle de samme ting som jeg selv gør.

7. Prøve alt mit før-graviditets-tøj efter jeg har født! Jeg glæder mig sådan til at se hvor lang tid der går før jeg kan klemme røven ned i mine bukser og jeans igen. Det bliver helt fantastisk.

8. Drikke et glas rødvin. På et tidspunkt efter at jeg har født, så skal jeg have et kraftift, tørt og dyrt glas rødvin. Jeg skal nyde det, og jeg skal værdsætte hver fucking dråbe af det glas.

9. Sove på maven igen. Lige nu kan jeg kun sove på siderne (hvilket jeg får ondt af, fordi Lilleskid fylder så sygt meget), og på ryggen (hvilket jeg ikke rigtigt kan, da jeg ikke kan trække vejret så). Før jeg  blev gravid sov jeg kun på maven, og jeg kan slet ikke vente med at indtage min normale sovestilling igen.

10. Skrive blogindlæg. Jeg har en masse gode idéer til kommende blogindlæg, og jeg satser på at få smit nogle af dem afsted inden Lilleskid melder sin ankomst, og så glæder jeg mig til at skrive hvordan hun kom(mer) til verden.