10 PERSONLIGE #5

10 PERSONLIGE #5

03/11/2019 0 Af Pia

1. Jeg er en anelse fanatisk mht rengøring. Jeg kunne aldrig finde på at invitere nogle på besøg uden at støvsuger har været i alle hjørner, opvasken er taget, og badeværelset er skrubbet. Og jeg tænker helt sikkert at det bliver en af mine helt store udfordringer ved at blive nybagt mor, da rygtet siger at man ikke engang får tid til at gå i bad. Well, fuck me.

2. Jeg har nok haft alle hårfarver der findes i verden. Helt fra pisgult til sort, til violet, til rød, til grøn, til brun, til stribet, til udefinerbart. Nu prøver jeg på at rocke den naturlige farve, da jeg ikke havde lyst til at få en udgroning på størrelse med Lolland under min graviditet. Jeg er efterhånden begyndt at kunne lide det naturlige look, men for satan hvor jeg glæder mig til at komme en tur til frisøren og så lidt spil i håret igen.

3. Der er efterhånden mange typer alkohol som jeg ikke længere kan drikke, da de åbenbart minder min krop om samtlige nærdødsforgiftninger jeg har forsaget med dem; cuba caramel, cuba strawberry, bacardi razz, bacardi melon, captain morgan, smirnoff ice, cult shaker, sambuca, blå gajol, gul gajol, fisk, granatæbleshots, fernet branca, mintu, tequila, mokaï, og desværre mange mange flere.

4. Jeg er desværre en af dem der overplukkede mine bryn i de sene 90’ere og start 00’ere. Det kombineret med ekstremt blonde bryn gør, at jeg desværre bliver nødt til at tegne dem op hver dag (hvilket er et grin værdigt i billeddokumentation igennem årene). Nu overvejer jeg seriøst at få dem microbladet, da jeg er sygt imponeret over hvor ægte de kan se ud nu. Nogle der har noglegode råd og erfaringer på området?

5. Jeg hader boremaskiner, og jeg tør ikke bruge en. Jeg ved ikke hvad der sker for den irrationelle frygt, for der er aldrig i mit liv sket noget i forbindelse med brug af boremaskine, men jeg kan simpelthen ikke. Hvis Bedstevennen skal bore et eller andet op, så bliver jeg som regel nødt til at forlade lokalet fordi jeg ikke kan holde det ud.

6. Når jeg skal læse bøger, så foretrækker jeg genren socialrealisme. Jeg er vild med alt Jakob Ejersbo har skrevet, og jeg ejer efterhånden mange af hans bøger, inklusiv de novellesamlinger som de fleste andre følte sig tvunget til at læse i folkeskolen. Jeg labbede det i mig, og er så ked af at han er død, og at der ikke kommer mere vidunderligt læsestof fra hans side. Øv.

7. Jeg elsker amerikansk reality tv i stil med KUWTK, The Hills, The Real Housewives of Beverly Hills, catfish, Teen Mom, Jersey Shore osv. Dog hader jeg virkelig det meste danske reality. Jeg synes det er så irriterende, og jeg tror måske at det er fordi at det amerikanske er så meget over the top, at jeg bedre kan magte det, da det er som fiktion for mig, når jeg ser det. Dansk reality finder jeg primært bare kikset og pinligt.

8. Jeg var helt ekstremt stor fan af Eminem da jeg var teenager, og jeg kan huske at jeg var på lejerskole i 5. klasse, hvis vi fik noget tid til at shoppe. Jeg købte min første CD med Eminem, og brugte ellers resten af tiden på lejerskolen, med min discman skruet op på max, og med nye batterier i lommen, just in case at min discman skulle løbe tør.

9. Jeg har igennem tiden haft muligheden for at knalde med flere forskellige celebs, både danske og udenlandske, som jeg var helt vild med. Men da jeg har haft kærester, alle de gange jeg har fået tilbuddet, har jeg takket nej. Den dag i dag er der især nogle enkelte jeg virkelig tænker at jeg skulle have haft knaldet – både fordi jeg tænker at det ville have været nice, men også fordi det var nogle røvhuller jeg var kærester med, da jeg kunne have knaldet folk jeg fangirl’ede for vildt på.

10. Jeg har aldrig i mit liv talt grimt til mine forældre. Jo vi har  været uvenner, og skændes så det bragede, men jeg har aldrig kaldt mine forældre skældsord, og det kunne jeg heller aldrig finde på. Det kunne jeg generelt aldrig finde på at gøre i et skænderi med en person jeg elskede og respekterede. Jeg forstår ikke behovet for at kalde navne. Det bærer jo intet konstruktivt med sig, og har kun til mål at såre følelser. Jeg vil ikke afvise at jeg har sagt nogle ting i forbindelse med et skænderi der kort til efter blev et break-up, men så er det også fordi kærligheden er forsvundet, og at jeg er blevet behandlet respektløst i en sådan grad, at jeg simplethen blev nødt til at sige nogle ærligheder.