10 PERSONLIGE #4

10 PERSONLIGE #4

03/11/2019 0 Af Pia

1. Jeg er helt vild med alt Jonatan Spang rør, og lige for tiden er jeg helt besat af både hans nye program på DR2, “Tæt på sandheden”, og hans podcast, “Voksenvenner”, sammen med Ane Høgsberg. Desuden kan jeg hans show “Damer” udenad.

2. Jeg har efterhånden fået fyldt min fryser med mad til når Lilleskid kommer til verden. Jeg er for sygt planlægnings- og listemenneske, og derfor havde jeg totalt behov for at forberede mig på alt muligt underligt i forbindelse med at blive mor. Så nu behøver vi ikke at lave mad fra bunden i den første måned efter hun er kommet til verden.

3. Jeg er nok den blogger i verden som bliver inviteret til mindst events, og som får tilsendt mindst gaver fra virksomheder. Jeg er åbenbart ikke kommerciel nok. Det er noget pis. Send mig lige nogle gratis gaver, og invitér mig til en masse fede ting! Hallo!

4. Jeg har vist nok en lille afhængighed af falske vipper. Jeg har en skuffe i min make-up-kommode som der næsten kun er forskellige slags falske vipper i. Og ja, jeg har en hel kommode til mit make-up. Det betyder også at jeg føler mig meget nøgen og blottet når jeg slet ikke har make-up på.

5. Jeg elsker alt hvad der er småt og pelset. Eller bare småt. Og et dyr. Jeg elsker dyr. Problemet er bare at jeg tit bliver alt for ivrig når jeg er i nærheden af noget jeg synes er nuttet, og så skræmmer jeg bare dyrene i stedet for at lokke dem hen til mig for at blive overøst i kærlighed.

6. Jeg kan ikke finde ud af at holde liv i planter. Hvilket er skod, fordi jeg elsker planter. Jeg køber faktisk tit planter, og så bliver det Bedstevennens opgave at holde lortet i live. Jeg ved ikke helt hvad han synes om det, men det er nu engang blevet en af hans roller i vores parforhold. The plant guy.

7. Jeg ville til enhver tid vælge et glas kraftfuld rødvin fremfor kage eller andre søde sager. Jeg elsker og savner virkelig at drikke rødvin, og jeg glæder mig så meget til den dag at Lilleskids ammevaner gør det muligt for mig at nyde et glas rødvin igen.

8. Jeg glæder mig altid til vinter og efterår fordi det betyder at jeg kan tillade mig at fylde lejligheden op med levende lys. Jeg elsker virkelig den hyggestemning som tændte lys giver, og så minder det mig så meget om dengang Bedstevennen og jeg begyndte at “kæreste”.

9. Jeg er virkelig ikke glad for nips og pyntegenstande der ikke har andet formål end at pynte. Derfor er der også meget begrænset mængde af nips i Bedstevennen og mit hjem. De ting der dog er der, er noget vi har modtaget i gave. Men som sagt er jeg glad for levende lys, så vi har en del lysestager rundt omkring, hvilket jeg også synes pynter, men forskellen er bare at en lysestage har en funktion.

10. Min yngste veninde er 22 år gammel og min ældste veninde er 58 år gammel. Alder betyder ikke det vilde for mig, mht venskab og kærlighed. Jeg har et meget større fokus på hvad vi giver hinanden, hvordan vi kan udfordre hinanden, om vi kan grine sammen, og om vi kan udvide hinandens horisonter. Det er skønt at have en bred vifte af nære venner, som allesammen giver en noget forskelligt.