Siden sidst #babyedition

Er jeg glad for min datter?

kommentar

Beklager mine ringe paint-skills på ovenstående screenshot, jeg håber at I kan abstrahere fra det. Ovenstående er et screenshot af en kommentar, som jeg fik på mit seneste indlæg. Jeg har i lang tid nu, gået og tænkt over hvordan jeg skulle reagere på den. Skulle jeg slette den, og ignorere den? Skulle jeg godkende den og besvare den? Nu har jeg så valgt en tredje løsning, hvor jeg skriver et indlæg om den.. Og hvorfor så det? Jo, fordi den simpelthen pisser mig af.

Til at starte med vil jeg sige at det simpelthen undrer mig meget at S læser med her på bloggen, da hun jo tydeligvis ikke forstår tonen herinde. Ellers er det bare en “forbipasserende” som netop ikke kender til tonen, og derfor slet ikke fatter mit indlæg. De fleste som læser med herinde, forstår godt, at når jeg skriver som jeg gør, så er det med en god portion humor, og har også til formål at underholde. Sådan jeg jeg godt lide at skrive. Sådan kan jeg desuden også godt lide at tale, i det virkelige liv. Hvis det nu var ude i virkeligheden jeg havde sagt det samme som jeg skrev i indlægget, så er der ikke en eneste person der ville tvivle på om jeg var glad for mit barn. De ville kunne høre humoren i min stemme, og på mit toneleje, og jeg vil vove at påstå at det aldrig ville blive et issue. Det er ikke sikkert at folk ville synes at mit sprog lød pænt, men der ville sgu aldrig være tvivl om, om jeg elsker mit barn, og jeg tror virkelig ikke at der er nogen der ville finde mit sprogbrug nedladende.

For at være helt ærlig, så tror jeg heller ikke at der er ret mange af jer læsere derude, som er i tvivl om, om jeg er glad for min datter. Ovenstående kommentar, tænker jeg er fra en lille bitte del af mit “publikum”, som simpelthen ikke forstår konceptet humor, og jeg ved at det er en meget lille procentdel af mine læsere der har det sådan.

Og så bliver jeg lige nødt til at sige, S, hvad fanden bilder du dig ind? Jeg synes sgu det er en besynderlig måde du gebærder dig på, på internettet. Det er simpelthen dårlig stil at anfægtet en mors kærlighed til hendes barn, fordi jeg omtaler hende som “konen” i et indlæg. Min datter bliver også kaldt Lilleskid, betyder det at jeg hader hende? Skid betyder jo prut, og prutter lugter. Så MÅ jeg jo hade hende, det er klart..

Kære S, jeg synes du skal finde dig et andet bageri, som ikke lugter så fælt. Og så synes jeg at du skulle gå ud og lede efter lidt humor, jeg tænker at dit liv ville blive lettere, hvis du fandt dig en. Og når det så er sagt, så elsker mig mit barn, højere end noget andet i verden, men det betyder ikke at jeg kun kommer til at kalde hende ting som “verdens vidunder” og “mors prinsesse”. Jeg synes sgu at hun er et vidunder, men det er bare ikke sådan jeg gør tingene. Og når hun skriger 3 timer i træk, så kan jeg sgu også synes at hun er en røv. Min blog er et sted hvor jeg gerne vil belyse både de postive og de negative ting, i alle aspekter af mit liv. Det synes jeg nemlig er vigtigt. Min datter er det bedste der er sket mig, men hun er også den største udfordring som jeg nogensinde vil få. Og hvis man læser med, for at få puttet-nutte-indlæg, så vil jeg såmænd nok anbefale en anden blog, som er mere lyserød og instagramvenlig. Og som ikke pisser nogen af, og som altid er politisk korrekt. Det er i hvert fald ikke noget man finder på dette domæne, og det har jeg det personligt fint med.

bye

12 kommentarer

 • F

  Det er netop din måde at sige tingene som de er, som gør at jeg elsker at følge med her. Jeg hører tit folk sige “det ville jeg ønske at folk havde fortalt mig inden jeg fik børn” men det er fandme svært når man ikke må snakke om de udfordrende ting som netop også er en del af det hele. Så amen til dig Tinderslut. Og glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • #Tinderslut-fight!
  S har sikkert ikke børn og tror hun/han er bedre til at være forældre end dem som er forældre 🙂
  Op i røven med hende/nam. Jeg tror S står for “Skodperson” 😛 æ

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Godt brølt! Du er et forbillede for os, som ikke er blege for at bruge selvironi. Jeg har også kaldt min lille vuffer for alverdens kælenavne – alt fra putte-nuttede til sjove humoristiske navne 🙈

  Så trælst, S, sådan at sætte spørgsmålstegn ved sådan noget. Jeg håber din røv måtte klø, og dine arme være for små! (se – det er humor, der vil noget) 😏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg syntes det er en sund holdning. Det kommer sig måske også af at når min søn op 4 måneder har været en ekstra udfordring, fx i forbindelse med tigerspring, så er oftere end sjældent jeg møder min kæreste i døren med “stodderen et fandme sur idag”. Ved du hvad? Det er faktisk kærlig ment. For mig rummer kommentaren en ærlig og kærlig intention i og med jeg udstrykker at dagen ikke alene har været hård for min søde søn, men også mig – ved ikke om du kan følge mig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Jo helt bestemt, jeg har det på samme måde. Og de er sgu nogle røvhuller ind imellem, de unger.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Sørgeligt at nogen har behov for skrive noget så voldsomt, fordi det ikke lige er deres humor der hersker her på bloggen. Nettet er jo så fint indrettet at man nemt kan klikke på krydset i hjørnet, hvis man ikke kan lide det man ser 😉
  Jeg syntes du er for sej, du skriver tingene som de er, det sure med det søde! Du formår at hive så mange emner ned på et niveau hvor alle kan være med og se at man er helt almindelig i sine bekymringer og de ting der fylder i kvinders liv. 🙂

  Tak for en fantastisk blog og rigtig god jul til dig og familien 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Håber alt er vel hos dig? Vi savner ord fra dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Søde M, alt er godt, men hektisk. Der begynder at komme flere ord igen, det lover jeg. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst #babyedition