Nej, jeg er ikke ovre min eks.

Velkommen til verden, Lilleskid.

Lilleskid

Så skete det. Lilleskid er kommet til verden. Som den snedige læser nok har bemærket, så har det været lidt stille på bloggen. I kan skyde skylden på Lilleskid. Hun er en fantastisk lille kærlighedsklump på omkring 3,5 kg, og vi har aldrig i vores liv set noget der er mere perfekt end hende. Hun er mild og glad baby, som er dygtig til alle de ting som en baby skal være dygtig til; skide, spise og sove.

Fødslen gik som den skulle, og Lilleskid er sund og rask (det er jeg også). Jeg er i gang med at skrive den fulde fødselsberetning til jer, men det går ikke helt så hurtigt som jeg havde troet at det ville, da jeg har hænderne fulde med Lilleskid. Og når jeg ikke har hænderne fulde, så prøver jeg på at få noget søvn, og så sidder jeg og glor på hende, som en forelsket idiot. Det er helt fantastisk.

Jeg kan dog afsløre, at det ikke blev til en vandfødsel, som jeg ellers havde ønsket. Mht. skideri på jordemoder, og flækkede tissekoner, må jeg være en tease lidt endnu, og sige at I må vente til fødselsberetningen, med at læse om sådan nogle griserier.

Jeg håber at I kan bære over med lidt stilhed her på bloggen, imens jeg har travlt med at knuselske mit afkom. Seriøst, er de tæer ikke bare det sødeste I nogensinde har set?

   

42 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nej, jeg er ikke ovre min eks.