Min fødselsberetning - Del 1.

Sl*tcast episode 8 med Alexandra

nofilter

Som de fleste efterhånden ved, så er jeg blevet mor. Derfor har der også været lidt stille på bloggen. Jeg har derfor heller ikke fået delt Sl*tcast episode 8 med jer. Jeg er denne gang på besøg hjemme ved smukke Alexandra der skriver bloggen migogmintinderbaby.dk. Vi taler om glæden ved at have søskende, og det der med at få mere end et barn, efter at hæmorider og bristede tissekoner er kommet lidt på afstand. Der bliver også talt om det der med når et parforhold ikke virker længere, og at man pludselig skal samarbejde med sin ekskæreste om børneopdragelse. vi begge to trætte af den perfekte filterverden, dømmende mennesker og politisk korrekthed.

Hop ind og lyt til episode 8 lige HER. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min fødselsberetning - Del 1.