Søvn? Hvad er det?

En sexet og billig (og ammevenlig) kjole, perfekt til juletiden

sla%cc%8aomgroen

Kjolen kan købes til kun 259,95 kr., lige HER.

Som I nok har bemærket, så har jeg i den seneste tid været ret begejstret for slå-om-kjoler. Det er jeg fordi de giver en en fantastisk figur (den skjuler mor-dellen og fremhæver bryster og talje), hvilket ikke er en selvfølge i disse dage. Jeg indrømmer gerne at min krop tænger til lidt arbejde efter graviditet og fødsel, men jeg nægter simpelthen at føle mig grim og fed indtil jeg har fået tid til at arbejde med min krop igen. Så jeg køber tøj der fremhæver de gode ting, og skjuler de ting jeg ikke er så begejstret for. Som sagt er kjolen også ammevenlig. Det er heldigvis skide nemt at hive madkasserne ud af slå-om-kjoler når Lilleskid  melder sin sult.

Jeg er så vild med denne kjole, at jeg både har købt den i ovenstående farve og i bordeaux. Jeg synes de er så fine, og jeg glæder mig til at have dem på til diverse julefrokoster og arrangementer i den næste tid, og forhåbentligt tænker folk at jeg ser pisse godt ud, og at jeg ikke ligner en der lige har presset en 3,5 kg tung menneskelarve ud af mine nedre dele (man har vel lov at håbe).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søvn? Hvad er det?