Tabu i parforholdet: "Jeg savner at bo alene"

Støt bloggen

needmoney

Som mange måske ved, så har jeg ikke verdens mest kommercielle blog, da jeg længe har skrevet om forhold, dating sex osv. Og når man er glad for at skrive om disse emner, så er det også lidt svært at flette en masse indlæg ind, som betyder at jeg kan tjene penge på bloggen. Jeg har da helt bestemt skrevet sponsorerede indlæg, og også indlæg med reklamelinks, men når ens læsere ikke kommer ind på ens blog for at få inspiration til mode og beauty, så er der heller ikke ret mange mennesker der klikker sig ind på de links som jeg smider på bloggen, hvor jeg har en chance for at tjene nogle kroner.

Det er helt okay, og jeg har det faktisk godt med at skrive for at skrive, og ikke for at tjene penge. Og jeg er glad for at mine læsere kommer igen for at læse personligt indhold, og ikke bare for at se hvilke bukser jeg måske har på i dag. Men når det så er sagt, så ville jeg da helt bestemt være glad for hvis bloggen havde en noget større indtjening, da jeg faktisk ligger en del energi og tid i den. Og uden at sætte præcise tal på, så kan jeg vist godt sige at det de fleste måneder er under 1000 kr., jeg tjener på bloggen.

Nu skal er det ikke længere kun mig der skal tjenes penge til, men også Lilleskid, og i den forbindelse ville jeg synes det var så fedt, faktisk at kunne tjene lidt flere penge på de ting som jeg rigtigt godt kan lide; nemlig at blogge og eventuelt også lave podcast. I den forbindelse har jeg lavet en “Støt bloggen” fane under min header, hvor jeg linker til de største webshops som Bloggers Delight har et samarbejde med. Så hvis man nu alligevel skal ind og shoppe et eller andet, så kan man altså med fordel benytte de links som jeg har smidt ind, hvis man altså har lyst til at støtte mig, og mit bloggeri. Typisk vil et køb via de links  jeg har delt, ende ud i en beskeden kommission til mig, bloggeren, fordi I har trykket jer ind på shoppen via min side.

Så hvis man er glad for mit skriveri, og gerne vil støtte det, så kan man altså gøre det på den måde. Det er selvfølgelig helt op til jer, om det er noget I vil, men jeg ville i hvert fald sætte kæmpe pris på det.

2 kommentarer

  • Christina

    Det vil da huske at gøre fremover da jeg aldrig havde opdaget boohoo.com hvis du ikke havde reklameret for hjemmesiden 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tabu i parforholdet: "Jeg savner at bo alene"