Når man ikke ved hvad man vil være "når man bliver stor", selvom man er blevet stor

Sl*tcast Episode 7 med Helse Matilde

omgomgomg

Skønne, dejlige mennesker! Nu er næste episode af Sl*tcast oppe! Og jeg er på besøg hjemme hos Helse Matilde endnu en gang, og vi havde det fantastisk sjovt. Vi havde en meget bred samtale, og rundede både gynækologiske undersøgelser (aka. tissekonetjek), Matildes sprogrejse til Australien hvor jeg prøver at lokke hende at tage på en date, og Matildes crush på hendes lokale postbud. Matilde har desuden været ved at sortere i mændene i hendes liv, og har cuttet kontakten med de bekendtskaber der ikke har været værd at gemme på.

Ps. beklager mit tunge åndedræt. Det er ikke fordi jeg tænder (særlig meget) på Matilde, men når man er gravid så er det lidt som om, at simple ting som at trække vejret er lidt besværligt. Jeg håber at I kan abstrahere fra stønner-stemmen.

Hop ind og lyt til afsnittet lige HER eller via jeres iTunes.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man ikke ved hvad man vil være "når man bliver stor", selvom man er blevet stor