Billigt, pænt og ammevenligt tøj til efter fødsel

Sl*tcast episode 6, med min søster!

fdgger

Som noget helt fucking nyt er der et menneske med i podcasten, som jeg faktisk kendte i forvejen – nemlig min søster. I denne uges afsnit prøver vi at hjælpe en sød pige med et dilemma. I den forbindelse kommer vi vidt omkring, blandt andet bliver der googlet billeder af “slimprop” (I fucking dare you!), snakket om lort (ja den slags der kommer ud af endetarmen), og så bliver der lavet negle på mig. Så hvis du er en anelse sart, så tænker jeg at denne episode kan springes over.

Jeg indrømmer blankt at det måske er en aaaaanelse internt det hele, og at det måske ikke er helt så informativt som når jeg optager podcast med alle mine andre søde deltagere. Men hvad fanden, vi havde det sjovt, og det giver måske jer alle sammen et indblik i min relation til min søster. Vi er meget tætte, og vi har ekstremt mange interne jokes, interne talemåder og interne måder at kommunikere på.

Hop ind og giv Sl*tcast et lyt LIGE HER, eller find Sl*tcast inde på iTunes.

2 kommentarer

 • Vi 2 søstre (og den 3. søster) har også vores helt eget sprog – det er næsten umuligt ikke at være intern, når vi er samlet (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Åh hvor er jeg glad for at høre at det ikke kun er mig og mine søskende. :p
   Kan godt høre at det måske ikke er så forståelig for andre mennesker. Haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billigt, pænt og ammevenligt tøj til efter fødsel