10 personlige #4

No one wants to fuck mean mommy..

hgfgj

Jeg er gået hen og blevet en mean mommy. Og det er på trods af at Lilleskid ikke engang har set dagens lys endnu. Og måske endda lidt fordi hun ikke har set dagens lys endnu. For jeg er træt af at være gravid. Jeg sover elendigt om natten, fordi jeg ikke længere kan ligge på nogen måde uden at få ondt eller at skulle tisse. Jeg har fra den ene dag til den anden fået en stribe af strækmærker på mine hofter, og jeg begyndte seriøst at græde da jeg så dem. Jeg. Magter. Ikke. Mere. Og jeg er rastløst. Jeg er træt af at gå herhjemme og “tulle rundt”. Jeg har alt for meget krudt i røven til at fungere på barsel inden min baby er kommet til verden.

Selvom jeg laver mange planer, så er det virkelig sådan noget med at jeg bare prøver på at holde mig beskæftige i løbet af dagen, så jeg ikke ender op med at slå min stakkels kæreste ihjel. Det første jeg sagde til ham i morges (læs:middags), da han vågnede, var at det da skulle blive spændende at se om han så kunne falde i søvn i aften(!!!), nu hvor han har sovet til langt op ad dagen. Som en eller anden aggressiv mor.. Det er der sgu da ingen der magter, og selvom jeg godt kan se at jeg er en kælling, og pisse umulig, så kan jeg simpelthen ikke stoppe mig selv. Jeg er fysisk og mentalt udkørt, og jeg vil bare gerne have min baby ud i mine arme nu.

Bedstevennen er heldigvis en fucking champ, som er sød ved mig uanset hvor fucking urimelig og kællingeagtigt jeg opfører mig. Hvilket bare gør at jeg får det værre, for han fortjener på ingen måde den behandling. I’m mean mommy, and no one wants to fuck mean mommy. Og I gotta say; jeg har seriøst brug for at have sex snart igen. Hvilket også gør min utålmodighed større, for sagen er den, at jeg ikke kan have sex længere. Jeg får for ondt bagefter og under, og det fungerer slet ikke for mig.

I dag er nok bare en lortedag. Forhåbentligt bliver i morgen bedre, og forhåbentligt når Bedstevennen ikke at få nok af min attitude inden Lilleskid bliver født. Even though I wouldn’t blame him.

6 kommentarer

 • Malou

  Hvor længe er der igen? Det lyder da som om du er “ready to pop” anytime nu?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Reelt set er jeg ready to pop, men jeg tror der går et stykke tid endnu. 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Ja man kan nogen gange se dig selv udefra og tænkte; hvem fa’en er du der har besat min krop og ikke mindst tunge…. hormoner, hormoner, hormoner!
  Lige på fødefalderebet vil jeg give et hint om at det er ret genialt at føde på siden med bøjede ben (manden holder øverste ben oppe, så er han også beskæftiget) fordi HVIS du får en rift i – lad os sige fødekanalen – så går den ned mod låret og ikke mod numsen. (Der vil normalt være størst pres nedad mod gulvet uanset hvordan du ligger. Jeg husker du vist ville stå op. Men man ved aldrig hvad urkvinden i dig dikterer. Jeg troede 100% jeg skulle føde i fødekar, men det var da det sidste jeg havde lyst til på dagen 😀
  Prøv at gennemtænke scenariet at du får tilbudt selv at trække baby ud, når hovedet er kommet. Jeg turde ikke fordi jeg blev helt overrasket over “tilbuddet” fra JM og sagde bare nej tak. Det har ærgret mig lidt siden.
  Og så vil jeg som altid slå på tromme for at tage et microlax (afføringspipette fra apoteket) hjemmefra. Det ér bare ikke festligt at tage et kæmpe klyx foran gud og hver mand og så sidde på potten 8 cm åben og med åben dør, så de kan høre du er ok. Ja tak, nej tak 😀
  Hav en skøn fødsel ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Tak for tip med bøjede ben! 😀 Og microlax!
   Jeg håber virkelig også på fødekar, men vi får se om jeg magter det, når det kommer til stykket. 😉
   Tak for det, søde Charlotte. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Onaner dig ud af det (hvis ikke du allerede har prøvet). Man kan godt få plukkeveer af det, men det skulle være sundt for livmoderen. Jesus, det kan tage toppen af raseriet 😄😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Deter netop orgasme der gør at det ikke er godt bagefter 🙁
   Men ja, det kunne helt sikkert hjælpe på raseriet. :p

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 personlige #4