Sl*tcast Episode 7 med Helse Matilde

10 things I’m gonna do in october

october1

1. Føde. Jeg kommer til at blive mor her i oktober. Hvor er det vildt at tænke på, at inden denne måned er omme, så vil jeg resten af mit liv være mor. Shit.

2. Amme, skifte bleer, kysse og sniffe baby. Jeg glæder mig så meget til alle de ting som min nye titel som mor kommer til at byde på, og jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at nyde den første tid af Lilleskids liv. Det bliver så spændende, og jeg kan næsten ikke vente mere nu.

3. Købe flere af denne type kjoler, da jeg virkelig har brug for ammevenligt tøj som forhåbentligt kan få mig til at ligne en fucking million, og én der har alverdens overskud, selvom jeg nok lige har presset noget det føltes som en sofa ud igennem mit underliv. Yes, I wanna look good.

4. Besøge Tivoli, som er pyntet op til Halloween. Bedstevennen og jeg går en tur derinde hvert år, og jeg elsker det. Denne gang kommer vi nok til at trille rundt med en barnevogn og en sovende baby, men det tror jeg helt bestemt ikke gør den årlige tur mindre hyggeligt.

5. Starte med at se “The Handmaid’s Tale”. Jeg har hørt så meget godt om den serie, og jeg glæder mig til at se den. Jeg har med vilje udsat at se den, da jeg gerne ville vente til at Lilleskid er kommet til verden, og hvor jeg kunne forestille mig, at det er rart at have noget godt at kigge på, når man alligevel ikke kommer specielt meget ud, lige efter en fødsel.

6. Tage på barselsbrunch med en skøn kollega, som blev mor for 3 uger siden. Jeg glæder mig sådan til at se hendes nye og lækre lille bebs, og til at tale med en, som går igennem alle de samme ting som jeg selv gør.

7. Prøve alt mit før-graviditets-tøj efter jeg har født! Jeg glæder mig sådan til at se hvor lang tid der går før jeg kan klemme røven ned i mine bukser og jeans igen. Det bliver helt fantastisk.

8. Drikke et glas rødvin. På et tidspunkt efter at jeg har født, så skal jeg have et kraftift, tørt og dyrt glas rødvin. Jeg skal nyde det, og jeg skal værdsætte hver fucking dråbe af det glas.

9. Sove på maven igen. Lige nu kan jeg kun sove på siderne (hvilket jeg får ondt af, fordi Lilleskid fylder så sygt meget), og på ryggen (hvilket jeg ikke rigtigt kan, da jeg ikke kan trække vejret så). Før jeg  blev gravid sov jeg kun på maven, og jeg kan slet ikke vente med at indtage min normale sovestilling igen.

10. Skrive blogindlæg. Jeg har en masse gode idéer til kommende blogindlæg, og jeg satser på at få smit nogle af dem afsted inden Lilleskid melder sin ankomst, og så glæder jeg mig til at skrive hvordan hun kom(mer) til verden.

10 kommentarer

 • Sofie

  Jeg kan anbefale at have en plan B med hensyn til serier – min kæreste og jeg så ikke engang første afsnit fordi vi måtte stoppe, og folk med børn siger det er endnu værre for dem, da den på den led skulle være ekstremt ubehagelig. Se an og ellers kan jeg så meget anbefale Six Feet Under, The Deuce, Girls (som alle er på HBO) samt historien om Danmark, Matador og diverse! Tillykke med den snarlige titel og tak for en skøn blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Jeg har heldigvis mange ting jeg skal igang med at se, så hvis det ene ikke lige er noget, så er der andre ting at tage af. 🙂
   Tak for tips, og tak fordi du læser med. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Åh. Den sidste tid er intet mindre end ulidelig. Man tror jeg man skal være gravid resten af sit liv og som den eneste i hele verden ALDRIG får den baby ud! Men det gør hun! Og du kommer til at blive SÅ klar til at føde at du ikke er bange for smerten mere.
  (Men du skal nok ikke glæde dig alt for meget til at ligge på maven. Så snart mælken løber til – så er det slut med det igen…….)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Åh neeeej, jeg havde ikke lige taget højde for de fandens bryster. :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlige planer – er sikker på et glas vin midt i al babyhyggen og omvæltningen bliver lige i øjet 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Held og lykke med det hele!

  Jeg havde også glædet mig til at se serier i min barsel. Nu er baby 8,5 mdr og jeg har ikke set serier eller særlig meget tv generelt. Har ikke tid.
  Er først lige begyndt at kunne sove på maven igen, efter at mine bryster endelig har indset at de godt må falde lidt til ro. Ellers har der både været mælk over alt, og derudover bare gjort ondt at ligge på dem.
  Havde også glædet mig til at passe normalt tøj igen, men når man går fra en c skål til en f, så kan de fine bluser fra skabet bare ikke rumme brysterne mere… det er godt, at min baby er dejlig, når mine drømmer om barslen ikke helt er som ventet 😄😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Haha, nej sådan kan det vel gå. 😀 Jeg må vel hellere forberede mig på at det ikke bliver helt som jeg havde forestillet mig det :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pf

  Nyd da et glas dejlig rødvin. Hvorfor dog ikk?
  Sagde hende som arbejder med babyer med medfødte alkoholskader. Føtalt alkoholssyndrom er ikke at spøge med. Slet ikke. Men…Det er ikke det ene lille gode glas som giver baby en varig skade. I promise.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det er godt at vide, det fungerer bare bedre for mig at lade helt vær’ end at give mig selv lov ind imellem. Men jeg siger dig, at det skal blive lækkert med det første glas rødvin. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sl*tcast Episode 7 med Helse Matilde