Frygten for at føde

Tindersisters #68 – A keeper

dgsgd

Jeg har fået en dejlig love story tilsendt fra en Tindersister. Der er efterhånden mange eksempler på at Tinder ikke kun er et sted hvor man får sex, men derimod også kærlighed og dejlige oplevelser. Det er simpelthen skønt at høre! Bliv endelig ved med at sende de dejlige (og også de mindre dejlige) historier til tinderslut@gmail.com.

“Hej ‘Tinderslut’

Jeg elsker selv søde love storys. Omkring et år siden syntes jeg selv jeg fik min egen love story.

Jeg var slået op med en dum eks kæreste, min veninde og jeg lukkede vores indre hoes ud. Jeg valgte at gå på tinder, da jeg også var flyttet fra den ene ende af Danmark til den anden, jeg havde gang i virkelig virkelig mange fyre, dates, byture og en masse sjov. Men efter 4 måneder med sjov blev det hele seriøst, jeg havde ellers besluttet mig for ikke at skulle have noget fast i nogen form. Som jeg sidder og swiper til højre og venstre, dukker den her utrolig charmerende fyr op. Vi matcher. vi skriver sammen i et par dage på tinder, hvor han så spørg om min facebook, og det var jeg ikke så interesseret i men whatever, gjorde det og gav ham så mit fulde navn, vi skriver super meget frem og tilbage, han spørg mig så om jeg vil med ud og spise og siger ja tak. Inden vi skal ud og spise og vi skriver frem og tilbage, finder jeg frem til han har været i militæret med min storebror for nogen år tilbage, han var også flyttet fra næsten samme område som mig, til den anden ende af Danmark i samme område som mig igen, der ud over var vi flyttet næsten samtidigt, han er 4 år ældre end mig, men vi har nærmest konstant krydset hinanden, efter vores første date, klinger vi bare super godt, og bliver ved med at ses i en måned tid. Vi beslutter os for at gå i byen, hvor vi så ender med den vildeste, frækkeste og bare mest fantastiske sex. Endelig en mand der turde tage fat og rive en lidt rundt. Efter den omkring går der en dags tid og vi ender som kærester, vi er så ens på så mange punkter, og det er virkelig dejligt. Han er mit perfekte tindermatch nogensinde. He’s a keeper!

Og vi har hold sammen i et års tid nu, der er uden tvivl mange flere år igen.”

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frygten for at føde