Tip: Billige træningstights til gravide

Slutcast episode 3 – Med Caroline Thorsfelt

slutcast-2650x900

WUHU! Så er der endelig kommet lidt styr på teknikken, inde på radioplay, og nu burde man altså kunne høre alle 3 episoder af Slutcast igen. Og som overskriften ind indlægget indikerer, så er jeg på besøg hjemme ved den skønne Caroline Thorsfelt i 3. episode af Slutcast. Det var skide hyggeligt og vi snakker om at elske sig selv, og at lade vær’ med at sammenligne sig selv med andre. Vi var desuden meget enige om at skal blive bedre til at tale pænt til og om andre på nettet og på SoMe. Der snakkes alkohol, branderter og vi aftaler at optage en “slutcast – druk edition”, når jeg ikke længere er gravid. Desuden diskuterer vi What The Health, ekstreme veganere og andet godtfolk.

Lyt til 3 episode af Slutcast lige HER!

   

2 kommentarer

  • Mia M

    Årh, jeg ELSKER ELSKER ELSKER!! din podcast! Den er simpelthen så hyggelig! ❤️

    Lav endeligt maaaange flere afsnit!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Tip: Billige træningstights til gravide