25% rabat på moodings.com

Slutcast episode 2 – Tinderslut og Alexandra snakker girlcode, break-ups og utroskab

slutcast-2650x900

PEOPLE! Så er 2. episode af Slutcast (min podcast) ude. I denne episoder jeg stadig på besøg hjemme ved smukke Alexandra som skriver bloggen migogmintinderbaby.dk. I denne episode tager vi stilling til et tilsendt dilemma, hvor en skøn pige har skrevet ind. Pigens douchebag af en ekskæreste har været hende utro, og har nu en ny kæreste. Den nye kæreste har flere gange taget kontakt til pigen, og vil vide om hendes kæreste fortsat kontakter pigen. I den forbindelse snakker vi girlcode, og om i hvor høj grad vi kvinder bør have hinandens ryg.

Hop ind og ta’ et lyt, lige HER!

2 kommentarer

 • Camilla

  Jeg kan hverken lytte til første episode, eller se, at der skulle være en episode to? Jeg ved ikke om dette kun er et problem for mig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Jeg har ikke hørt om andre der skulle have problemet. Det lyder mærkeligt. :/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% rabat på moodings.com