Serieanbefalinger #2

Sl*tcast episode 5 med Helse Matilde

slutcast-2650x900

Skønne mennesker! Så ligger 5 episode af Sl*tcast tilgængeligt både HER og på iTunes. Dagens episode finder sted hjemme hos den skønne Helse Matilde, som heldigvis havde sagt ja til at lade mig udfritte hende om alt fra dating til Spice Girls. Jeg havde taget et kæmpe tapasfad under armen, og inviteret mig selv på frokost ved Matilde, inden vi gik i gang med at optage. Jeg har desuden igen i dag været på besøg hjemme hos Matilde, for at optage endnu en episode af Sl*tcast, som også er blevet skide sjov.

Jeg er helt vild med Matilde, og har haft det så sjovt med at optage podcast med hende, og det håber jeg virkelig at man kan høre på vores samtale. Vi klikker simpelthen så godt sammen, og det er altid en lettelse, når man har inviteret sig selv hjem til en person, som man på ingen måde kender i forvejen. Skynd jer ind og lyst til den nyeste episode!

6 kommentarer

 • Emma

  Hej, virkelig underholdende podcast!!! Jeg hørte lige din nyeste podcast med Mathilde, og liige da Mathilde var ved at fortælle om en tinderdate kom der sådan en trut lyd, og så manglede der ligesom et stykke af jeres snak..?!? Mega nederen..😏😬😒

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Tak skal du have søde Emma. Ja sorry, I know. Der var lige lidt tekniske udfordringer, som gjorde at min kære optager strejkede på et tidspunkt. 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg forstår det ikke helt…. så er du ikke anonym længere?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Med mindre du kan gætte hvem jeg er, ud fra min stemme, så er jeg stadigvæk anonym. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Du er jo ikke længere anonym overfor alle de andre bloggere. Det var det, jeg mente. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Nej det er rigtigt nok 🙂 Der er en udvalgt lille håndfuld som kender min identitet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serieanbefalinger #2