Jeg troede at vandet gik

Sexliv som gravid – Denne her er et musthave i en hver natbordsskuffe!

mv-x8224

sponsoreret_tinderslut

Eftersom jeg jo naturligvis bliver større og større, så bliver sex også mere og mere vanskeligt. Det har jeg blandt andet skrevet om her og her. Det er ikke altid at helt almindeligt “pik i hul” er en løsning som man magter, fordi der efter en ordentlig rusketur godt kan komme nogle gener såsom en perlerække af ret så ubehagelige plukveer. Så derfor er vi, herhjemme, ret glade for at være intime på andre måder end ved almindeligt samleje. Ikke at vi ikke knalder, for det gør vi, men nogle gange er det bare andre seksuelle herligheder der trækker mere end at knalde.

Det allerbedste “redskab” i vores natbordsskuffe (som faktisk er en stor bedroller under vores seng), er en kraftfuld vibrator. Jeg har gennem årene prøvet mange af de der små fine og diskrete af slagsen, og de gør det simpelthen ikke for mig. Min erfaring er, at når de er på størrelse med en læbestift, så føles det mere som om at man er ved at få svitset klitten af, end at man prøver på at få en orgasme. Jeg er derfor meget mere begejtsret for de store af slagsen, som derfor også har en meget større berøringsflade. Det er meget mere lækkert at få berøring på et større område, end koncentreret direkte på klitten.

De store og kraftfulde er dog ofte ret dyre, og det er jo ikke sikkert at man gider at kaste 1200 kr. efter en vibrator, hvis man ikke er sikker på at det er noget for en, men fortvivl ej. Inde på makelove.dk, har de ovenstående vibrator til meget billigere penge en så mange andre sexshops. Hvis man stadig synes at det er for dyrt, så har de også virkelig mange andre slags vibratorer, som gør stort set det samme, og som har samme store berøringsflade. Jeg er bare vild med det materiale (silicone)  og design som ovenstående kommer i, men det er jo en smagssag. Ovenstående kan desuden bruges i badet også.

Når Bedstevennen og jeg har sex (som ikke er af pik i hul typen), så foregår det ofte ved at Bedstevennen bruger vibratoren på mig, sammen med godt med glidecreme. Ind imellem har man mest lyst til at være lidt kinky, og så kan det sagtens foregå med bundede hænder og fødder og eventuelt bind for øjnene. Andre gange er det mere sensuelt, og med en masse kæleri for hele kroppen samtidig. Uanset hvad, så er det en sikker vinder for mig, hver gang. Jeg er vild med det, og Bedstevennen elsker at se mig komme, så det er jo fantastisk – og så er han klar til at få en tur når jeg er kommet.

Til den der ikke kender hjemmesiden makelove.dk, kan jeg virkelig anbefale at tage et kig. Det er en lækker hjemmeside, og den har virkelig fordelagtige priser, hvilket jeg er fan af. Jeg hader at betale overpris, især hvis det er produkter som jeg ikke har prøvet før, og som jeg derfor ikke er sikker på virker for mig. Så til dem der er interesserede, I kan købe billigt sexlegetøj lige her.

rgsgg

2 kommentarer

 • Rikke

  Har aldrig selv brugt glidecreme, men har altid undret mig over rengøringsaspektet – skal man ikke skifte sengetøj HE-LE tiden? Det skal man selvfølgelig tit alligevel, men tænker bare sådan 50 ml creme grisser endnu mere 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det grisser lidt jo, men det er slet ikke hver gang at det er nødvendigt at skifte sengetøj – det handler jo lidt om at ramme de rigtige steder med skidtet. :p Ind imellem bruger vi et underlag, hvis vi lige har skiftet sengetøj og ikke magter at gøre det med det samme igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg troede at vandet gik