Jeg er lettet, helt ind i sjælen

Så ligger Slutcast/podcast på itunes! Og der er ny episode ude nu!

Efter en masse tabernakel frem og tilbage, så er Slutcast endelig på itunes! Det store issue viste sig at være min podcasts navn; Slutcast. Det accepterede de ikke, da det åbenbart er et stødende navn. Så nu hedder min podcast Sl*tcast inde på itunes i stedet. Så hvis I normalt hører jeres podcasts inde på itunes, og også planlægger at høre min derinde, så er det altså “Sl*tcast” I skal skrive i søgefeltet. Ellers kan I finde podcasten lige her på itunes, eller lige her på radioplay.

Desuden ligger 4 episode af Slutcast nu online, og også i dette afsnit er jeg på besøg hjemme ved Caroline Thorsfelt. Caroline arbejder med hendes jalousi i hendes parforhold. Caroline og jeg snakker om de ar på sjælen som ekskærester efterlader, og som påvirker en senere hen i livet. Jeg indrømmer at jeg nok var min ekskæreste følelsesmæssigt utro, dengang vi var sammen. Skal man være ærlig hvis man har været sin partner utro? Hop ind og lyt til 4 episode, og giv jeres besyv med!

slutcast-2650x900

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er lettet, helt ind i sjælen