Så mange penge har jeg brugt på babyudstyr, indtil videre

Lad os lige fokusere på.. #2

even

– Hvor sygt upassende det er at jeg er helt ovenud teenageforelsket i Even fra SKAM.. Det er så voldsomt at jeg har hørt Gabrielle med sangen “5 fine frøkner” mindst 30 gange i dag, fordi Even og Isak hører den i den scene, hvor de står i Isaks køkken. Jeg føler den scene helt ind i hjertet altså!

– Hvor umuligt det er at købe bløde ammebh’er uden bøjler, men som stadigvæk støtter og sidder godt, når man har kæmpe kasser, men lille talje! Lige pt er jeg en størrelse 70i (!!!!), og jeg har godt kunne få fat i nogle ok ammebh’er med bøjle i. Men det er bare ikke sådan super behageligt at have på konstant, og min kære jordemoder anbefalede mig desuden at skaffe nogle bløde af slagsen, til i starten, da det kan have en betydning for hvorvidt mælken løber ordentlig til, hvis der er bøjler der sidder og klemmer.

– Hvor fucking lang ventetiden på Lilleskid føles lige nu. Det er så tungt at bære rundt på hende, og jeg føler mig virkelig som en strandet hval. Nu gider jeg ærligt talt ikke at være gravid længere, jeg vil bare gerne møde min baby, og få min krop igen. Jeg glæder mig sådan til at se hende, og til at se Bedstevennen med hende, og det føles seriøst som om at tagene snegler sig afsted lige nu.

– Hvor pikke-røv-lorte-belastende den der “læs mere” funktion på nogle blogs er. For helvede. Jeg vil bare scrolle og læse, jeg gider ikke at tage stilling til hvorvidt jeg gider at trykke mig ind på et indlæg, jeg er jo for fanden gået ind på bloggen for at læse hvad der står. Fuck nu aaaaaaf med den funktion already.

– Hvor langt ude det er, at jeg faktisk var lige ved at give mig til at tude, da Ane Høgsberg røg ud af Vild Med Dans. Jeg HADER det program og det har jeg altid gjort, og havde kun tændt for det for at se på skønne Ane, og så røg hun fandeme ud. Og så hørte jeg afsnittet af voksenvenner hvor hun fortæller om det, og så var jeg sgu lige ved at tude igen. Øv. Unfair.

– Hvor sygt meget jeg ligner Eddy fra “Ed, Edd n’ Eddy” i hudtone lige for tiden. Jeg er totalt rødmosset, og sådan dejligt plettet. Det er en af de skønne bonusser ved at være højgravid = hormonhelvede det vælger at vise sig i mit fjæs. Det er lige før jeg hellere ville have nogle af de der voldsomme hormonelle udbrud, hvor jeg er pisse urimelig og tuder bagefter. Men næ næ. Jeg er totalt chill, men ligner til gengæld en blanding imellem en strandet hval og fucking Eddy. Wuhu.

– Hvordan det kan være at man altid løber tør for alle sine dyre produkter på én gang?! Det er da pisse hamrende irriterende. Jeg skal på samme tid ud at købe hårolie, hårkur, øjenbrynsblyant, primer, foundation og lash primer, og det gider jeg ikke! Det er simplethen HVER gang det sker. Og jeg synes ikke ligefrem at det er produkter jeg kan leve uden, så jeg må jo nok hellere bare bide i det sure (dyre) æble, og få kastetnogle penge efter problemet. Jeg vil meget hellere shoppe nuttet babytøj, og pænt tøj til mig selv, til efter jeg har født.

– Hvordan det kan være at jeg er den eneste der er ovenud begejstret over at det er begyndt at blive koldere udenfor, og at efteråret er på vej? Normalt ELSKER jeg sommer, og de varme temperaturer, men hold nu kæft hvor har jeg haft det varmt i de sidste måneder. Jeg er så lettet over at vejret nu igen tillader at jeg kan holde ud til at have tøj på. Det er så befriende, ikke at skulle bekymre sig om hvorvidt man har efterlad svedskjolder på alt jeg har været i nærheden af. Hej efterår, du har været savnet!

2 kommentarer

 • Mette

  Jeg får sådan en ‘læs videre’ her på bloggen. Just saying 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Tænker det er fordi du bruger mobilversionen og ikke desktopversionen? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så mange penge har jeg brugt på babyudstyr, indtil videre