Lad os lige fokusere på.. #2

Jeg glæder mig til..

hands

Jeg glæder mig til at der igen kommer en fredag, hvor Bedstevennen og jeg starter aftenen ud med at åbne en god flaske rødvin, imens vi sammen steger en god bøf og laver en lækker salat. Jeg glæder mig til at vi igen har rødvins-ærlige og dybe samtaler over madlavningen, og at vi kysser hinanden og kærtegner hinanden diskret af lyst og forventning. Jeg glæder mig til at vi spiser vores lækre måltid imens vi diskuterer alt fra politik til børneopdragelse, til musik, til familieudfordringer og til sex. Jeg glæder mig til at vi har en dyb øjenkontakt, som får mig til at føle mig sexet og feminin. Jeg glæder mig til at vi laver mojitos, som vi drikker imens vi holder i hånd i sofaen. Jeg glæder mig til at føle mig helt rigtig, sjov, klog, smuk og ovenpå. Og jeg glæder mig til at vi slutter aftenen af med et lideskabeligt knald på sofaen, hvorefter vi ligger og hvisker til hinanden hvor heldige vi er og at vi har vundet i livet. Dét glæder jeg mig virkelig til at gøre igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os lige fokusere på.. #2