Slutcast episode 3 - Med Caroline Thorsfelt

Jeg er lettet, helt ind i sjælen

For et stykke tid siden, forttalte jeg bloggen at min mor havde fået brystkræft, og var blevet opereret for det. Det har fyldt helt vildt meget for mig, i min hverdag, men uden jeg helt har været klar over det. Jeg har skrevet om det her og her. Nu er det heldigvis ved at være et overstået kapitel i vores liv, da hun lige er blevet opereret igen. Hun har fået fjernet det ene bryst, og der er derfor ikke mere væv der kan komme celleforandringer i. Hold kæft hvor er jeg lettet.

Nu mangler der kun noget efterfølgende hormonbehandling, som er helt standard at give, efter sådan et forløb. Min mor har det godt, har ingen smerter, og tager det seriøst som en fucking champ. Hun har ingen betænkeligheder ved at hun mangler det ene bryst, og hun holder humøret højt. Jeg er simpelthen så stolt af hende, og hendes måde at håndtere der her forløb på. Og jeg glæder mig så meget til at det hele er kommet lidt på afstand, og at det bare er noget vi snakker om som “dengang jeg blev opereret”. Livet er dejligt, og min mor glæder sig så meget til at blive mormor, og jeg glæder mig til at fejre livet.

dsfgreger

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slutcast episode 3 - Med Caroline Thorsfelt