Sexliv som gravid - Denne her er et musthave i en hver natbordsskuffe!

Hvad nu hvis vores sexliv dør efter fødslen?!

mv-x3099

sponsoreret_tinderslut

En af de ting jeg frygter mest ved at blive mor, er at Bedstevennen og jeg glider fra hinanden seksuelt. Jeg er super bange for at briste, eller at min bækkenbund bliver ødelagt så jeg hverken kan holde på vandet, eller få noget ud af sex efter jeg har født. Jeg vil virkelig ikke have at vi bliver det der par der aldrig knalder, for den intimitet vi har er bare så vigtig for mig, og jeg ved hvad der kan ske ved et forhold, hvis man ikke sørger for at prioritere det. Jeg har altid været en der lavede knibeøvelser når jeg lige kom i tanke om at det er en god idé. Derfor har det i travle perioder også været en ting jeg simpelthen har glemt at gøre. Det er dog ikke et problem nu, at det ikke er noget jeg har gjort regelmæssigt, da jeg har en stærk bækkenbund og er ganske stram stadigvæk, men! Det er jo ikke sikkert at det bliver ved med at være sådan efter fødsel. Så nu er jeg gået all in på at træne min bækkenbund, så jeg i hvert fald har gjort hvad jeg kan for at få det bedste outcome. Så jeg er begyndt at bruge bækkenbundskugler dagligt.

Reelt går det  egentligt bare ud på at sætte kuglerne op i skeden, og så lave knibeøvelser. Jeg har dog et program hvor jeg kniber sammen i 5 sekunder, og slapper af i 5. Det gør jeg i ca. 5 minutter. Derefter sætter jeg tiden op, således at jeg kniber i 10 sekunder og slapper af i 5. Det gør jeg også i ca. 5 minutter. Til sidst bruger jeg 5 minutter på først at knibe sammen nederst i skeden i 5 sekunder, slappe af i 5, og derefter knibe sammen øverst i skeden i 5 sekunder, og igen slappe af  i 5.

Et win ved de her kugler er, at de efter sigende skulle give en større sexlyst, da man får stimuleret nogle ting i underlivet ved at lave knibeøvelser på den måde. Så især for mig, som har lidt svingende lyst pga. vægt som en strandet hval, og et look der udstråler det samme, så har det faktisk været rigtig rart at få aktiveret sin sexlyst lidt, for når man ER blevet liderllig, så glemmer man sgu lidt hvordan man ser ud og sine usikkerheder. Og Bedstevennen synes det er super dejligt at jeg har fået mere lyst efter at jeg er begyndt at træne min bækkenbund aktivt. Ovenstående bækkenbundskugler sælges på makelove.dk, til kun 129 kr. Det er sgu billigt sluppet for et trænet bækken og en øget sexlyst. Makelove sælger desuden også alverdens andet og lækkert sexlegetøj, til meget små penge. Der kan altså købes billigt sexlegetøj lige her. Win!

gsdt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sexliv som gravid - Denne her er et musthave i en hver natbordsskuffe!