De sko der..

Farvel nattesøvn = goddag Zombie-Tinderslut

rggegsdgr

Jeg har været meget heldig det meste af min graviditet. I hvert fald mht søvn. Jeg har stort set sovet igennem hele natten, de fleste af min graviditets 9 måneder, dog ind imellem afbrudt af en enkelt tur på toilettet. Det har ændret sig, kan jeg fortælle. De sidste 2 uger har jeg vågnet 2-3 gange hver nat fordi jeg skulle tisse, og fordi jeg havde ondt. Sagen er den, at Lilleskid er blevet så stor, at hun ligger et kæmpe pres på min blære. Jeg er ikke en høj person, hvilket også betyder at Lilleskid altså fylder fra bryst til skamben efterhånden, og hun er altså en baby der er totalt gennemsnitlig i størrelse og vægt. I nat var jeg oppe for at tisse intet mindre end 5 gange. Det er altså lige i overkanten, hvis man gerne vil have overskud og energi i løbet af dagen.

Desuden er jeg blevet så stor, at jeg ikke vender mig i sengen længere – ikke imens jeg sover i hvert fald. Det gør jo så, at jeg har sygt ondt i den side jeg lå på, når jeg så vågner. Der er simpelthen så meget vægt på, at min krop ikke automatisk vender sig, hvis der er noget der gør ondt imens jeg sover. Og jeg vågner heller ikke af det, fordi jeg er så udmattet. Jeg vågner når jeg skal tisse, og i samme omgang sørger jeg så for at ligge på mig den anden side.

Jeg gad godt at vide om det er Lilleskids måde at prøve at forberede mig til en lang periode uden sammenhængende søvn. Hvis det er tilfældet, så synes jeg at hun er en røv. Jeg krydser fingrer for at vi får en baby, som er ligeså glad for søvn som hendes forældre er. For jeg er sgu ikke et charmerende menneske når jeg ikke får min søvn. Men men.. Man vænner sig vel til det, I guess.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De sko der..