6 ting jeg ikke længere kan, fordi jeg er en strandet hval..

De sko der..

skaermbillede-2017-09-20-kl-09-56-31

reklamelinks_tinderslut

De der liiiidt for høje sko, som jeg omtalte i dette indlæg? Det er dem på billedet. Jeg synes simpelthen de er for pæne og for billige, til ikke at dele. De kostede kun 408,16 kr., inde på ASOS. De er faktisk super behagelige at have på, på trods af højden på dem, og de sidder skide godt på foden -med andre ord er det altså ikke skoenes skyld at jeg går underligt. Det er Lilleskids skyld! Hold nu kæft hvor jeg glæder mig til at tænke over hvad jeg har lyst til at iklæde mig, og ikke bare hvad jeg kan passe/spænde. Jeg glæder mig til at gå i stramme jeans, høje hæle og kjoler. Jeg glæder mig til at kunne passe mine (pæne) trusser igen, og til at føle mig lidt mere som mig. Anyhow. Skoene kan købes lige HER, og jeg garanterer at de er et godt køb.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 ting jeg ikke længere kan, fordi jeg er en strandet hval..