Så ligger Slutcast/podcast på itunes! Og der er ny episode ude nu!

6 ting jeg ikke længere kan, fordi jeg er en strandet hval..

jordan-pregnant

Nu er maven efterhånden så stor, at der er ting jeg har måttet vinke farvel til, fordi det simpelthen ikke længere er fysisk muligt for mig. Og for helvede, hvor glæder jeg mig efterhånden til at få min krop igen. Den har været et trygt og godt hjem for Lilleskid i de sidste 9 måneder, og nu er jeg efterhånden nået til det punkt, hvor jeg føler at det er på tide at hun flytter ud. Der er så mange ting som jeg ikke kan nu, men som jeg forhåbentligt kan igen når hun er ploppet ud:

  • Binde mine sko selv. Lige for tiden kan jeg kun gå i mine sneaks hvis Bedstevennen forbarmer sig over mig, og gider at spænde mine snørrerbånd. Ikke ligefrem sexet. I den forbindelse synes jeg at det var okay at forkæle mig selv med et par korte støvler som skal lynes (da jeg stadig kan sådan noget pjat), jeg må dog indrømme, at der er lige optimistisk meget hæl på, mht. hvor meget overbalance jeg får af vommen.
  • Klippe tånegle og lakere dem. Heldigvis er det ikke lang tid siden jeg ordnede mine fødder, for det kan ikke lade sig gøre længere. Her er jeg sgu lidt taknemmelig for at jeg var så forudtænkende, at jeg gjorde det imens jeg stadig kunne, og at jeg derfor ikke får brug for at gøre sådan noget pjat inden Lilleskid er kommet til verden. Hurra..
  • Barbere dusken. Eller.. Det kan godt lade sig gøre, sådan lidt i hvertfald. Men det bliver ikke ligefrem en tæt barbering, og det er umuligt at komme ind i alle kroge og sprækker – derfor bliver resultatet noget der ligner en dårligt plukket høne. Det er simpelthen umuligt at se hvad der foregår under maven, og umuligt at bukke sig så meget at man kan komme ind alle steder. Det er ikke sexet. Og jeg nænner ikke at stikke min hæmoriderøv op i hovedet på en dame der skal vokse mig. Så lige pt kører jeg au natural stilen..
  • Knalde. For satan da også. Jeg glæder mig SÅ meget til igen at kunne få en gedigen omgang pik. Det er ikke fordi Bedstevennen og jeg ikke har sex, men nu er et almindeligt samleje forbundet med så mange gener efterfølgende, at det simpelthen ikke er det værd. Jeg får så sygt mange plukveer, og jeg får herre ondt. Så nu foregår det mere som jeg beskrev i dette indlæg, med en passe pilleri og onani. Det er såmænd også meget rart, men det er sgu ikke det samme som et godt knald.
  • Gå som et menneske. Jeg opdagede for en uges tid siden, ved at se min skygge i vejen, at min gang ikke længere ser menneskelig ud. Jeg ligner nærmere en voldsomt overvægtig gås, der prøver at komme fremad i verden. Hvilket er endnu en årsag til at de omtalte sko i punkt 1 ikke er verdens smarteste idé.
  • Passe mit tøj. Jeg har lige pt omkring 11 stykker tøj som jeg kan passe, og det er lige før at det er inklusiv undertøj. Jeg er simpelthen så langt henne i graviditeten nu, at jeg synes det er spild af penge at købe mere graviditetstøj. Måske er det dumt, for jeg kan jo så desværre heller ikke foretage mig meget andet end at vaske tøj hele tiden, hvis jeg altså gerne vil have rent tøj på hver dag (og det vil jeg!).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så ligger Slutcast/podcast på itunes! Og der er ny episode ude nu!