Rabatkode til andcopenhagen.dk

Tinderslut leger Life coach #80 – Skal jeg finde mig selv eller skal jeg genoverveje forholdet?

People! Efter en lang pause med disse indlæg, så er jeg atter på banen med nogle life coach råd. Husk at I altid kan sende mig dilemmaer på tinderslut@gmail.com. I må meget gerne være behjælpelige i kommentarfeltet, hvis I har nogle gode råd at dele ud af, til den søde pige der har sendt mig dagens dilemma.

“Kære Tinderslut

Først og fremmest tillykke med graviditet og kommende baby!

Jeg står lidt midt i en god midttyver krise og tænkte at et råd eller to fra en som dig nok ikke er den dårligste idé – her kommer mit dilemma:

Jeg har kendt min nuværende i kæreste i små seks år, altså siden jeg var cirka 18 år gammel. Vores forhold har været meget on and off og vi har begge såret hinanden hen ad vejen, på nær de sidste to sidste år hvor vi har boet sammen. Beslutningen om at flytte sammen gav noget ro på parforholdet og en stabilitet som vi ikke rigtig har kunne finde før. I efteråret var jeg på udveksling og var der sammen med en anden (god ven) 3 uger inden jeg skulle hjem – hvilket nok var en blanding fysisk savn, men også at jeg var så langt væk. Det tog noget tid at vænne sig til hinanden igen da jeg kom hjem, men vi fandt forholdvis hurtigt hinanden igen. Det sidste halve år for mig har været virkelig presset og jeg har haft rigtig meget at se til – hvilket har taget tid fra forholdet og venner mv. Nu hvor det har været sommerferie har vi haft noget mere tid sammen end normalt og det har bare føltes anderledes. Vi har altid haft et godt sexliv og været meget fysiske, men de sidste par uger har jeg ikke rigtig haft lyst… det er ikke fordi jeg synes han er mere eller mindre attraktiv, men det føles anderledes i kroppen. Jeg kan ikke finde ud af om jeg bare selv lige er lidt kriseagtigt og lige skal finde mig selv igen eller om det er selve forholdet, som skal genovervejes?

Jeg håber du har nogle gode råd!”

 

Kære du

Tusinde tak for lykønskningerne. De varmer!

Til at starte med vil jeg sige at jeg virkelig godt kan kende dit dilemma. Jeg havde selv en kæreste som jeg var sammen med fra jeg var ganske ung, og så 4 år frem. Jeg fik også den der følelse af at alt pludselig var anderledes og at jeg ikke havde lyst til ham. For mit vedkomende var det ikke bare en fase eller en krise jeg skulle igennem. Det var fordi vi var vokset fra hinanden, havde udviklet os i forskellige retninger og at kærligheden simpelthen forsvandt langsomt. Jeg brugte over 1 år på at tage mig sammen til at stoppe forholdet, selvom jeg godt kunne mærke at det ikke var godt, og at det heller ikke ville blive bedre.

Mit råd til dig er nok at tale med din kæreste. Jeg ville være ærlig, og sige at det hele føles anderledes, og at min lyst til ham er blevet mindre. Det kommer nok til at gøre ondt på ham, men jeg synes at det er vigtigt at han ved, at du ikke synes at det går som det skal. For hvis han ikke ved det, så er det også umuligt for ham at gøre noget ved problemet (hvis det er muligt). Når du er ærlig, så giver du også forholdet en reel chance. Så kan I jo snakke om hvad der skal til for at ændre på det, og I kan prøve forskellige ting. Hvis det stadig ikke virker og at du fortsat har det anderledes med ham, så tror jeg at det er fordi det er ved at ebbe ud, og at du skal videre i dit liv. Selvom sådan noget er mega hårdt, så er det også bare det hele værd, når man er ude på den anden side. Jeg har i hvert fald aldrig været mere glad for en beslutning, end da jeg valgte at gå fra min eks.

Jeg håber at I får styr på det hele. Held og lykke!

gdafgfg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabatkode til andcopenhagen.dk