Brystkræft

Spekulationer om hår

hair

Billeder lånt fra Tumblr

Jeg skal til frisøren i morgen. Jeg skal klippes. Det trænger fuldstændigt sindssygt, og jeg tror at det 8-9 måneder siden jeg sidst er blevet klippet. Jeg tænkte at det var en god idé at få det gjort inden Lilleskid kommer til verden  til oktober, så nu skal det være. Men jeg er pludselig blevet i tvivl om hvordan jeg vil have det. Jeg er ret vild med den der semi-lange “page”, da der ikke rigtig skal det vilde til for at få det til at se pænt ud.

Jeg har naturligt meget fald i mit hår, og nogle dage nærmest store krøller, så jeg tænker at det er en god barselsfrisure for mig, da det ikke skal glattes eller noget som helst. Jeg har før fået klippet frisurer hvor det har været nødvendigt at bruge mindst 30 minutter dagligt på styling. Det ved jeg at jeg ikke kommer til at have tid eller overskud til i min fremtidige mor-rolle, men det betyder jo ikke at jeg ikke gerne vil se godt ud, selvom tiden og overskuddet måske ikke er overvældende.

Hvad tænker I? Og her må de dovne damer, og mødrene gerne komme på banen. Tror I at det ville være en god frisure når man tager min minimale indsats for styling i betragtning?

6 kommentarer

 • Marie-Louise

  Jeg er selv ny mor, og jeg blev klippet fra meget langt hår til den lange Bob kort ind fødslen! Det er den bedste beslutning ever. Det kan stadig komme op i den kære barselsknold, og jeg kan have det løst uden at få hevet alt for meget hår af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det er godt at høre! Mit krav er også at det hele kan sættes op både i knold og i hestehale. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elise

  Jeg er lige blevet klippet efter hende med det lyse/hvide hår – er blevet klippet flere gangene den længde og elsker et hver gang ❤️ Og jeg bruger 5 min til hår – vil heller have minutterne i sengen da vi havde en der ikke sov ordentligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Ja det er også lidt det jeg tænker. Jeg ved jo ikke om Lilleskid kommer til at sove igennem eller ej, så det skal være nemt (og meget gerne pænt).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • iMama

  Da jeg fødte min første, fældede jeg som sindssyg (amning og hormoner). Jeg havde meget langt hår og besluttede mig til at få en bob. Den gik lige over skuldrene og var længere foran. Det var så nemt. Og der var ikke hår over det hele som den gang med langt hår 😀
  Så spring ud i det og nyd det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brystkræft