HJÆLP! Jeg mangler tips til barselsrelaterede aktiviteter!

Sex-stillinger der er gode når man er gravid (med billeder)

Som jeg skrev i dette indlæg, så fungerer en af mine yndlingsstillinger (nemlig missionær) ikke længere, fordi maven simpelthen er blevet for stor. Bedstevennen følte at han var ved at mase mig, og jeg følte mig bare som en kæmpe strandet hval. Så var der en sød læser der skrev en kommentar til mig,om at det kunne være fedt med et indlæg om hvilke stillinger der så faktisk virker når man er stor og gravid. Det var jo en pisse god idé, så here you go.

01Jeg kan jo som sagt rigtig godt lide missionær. En af grundene til det er, at jeg synes den er meget intim, da man omfavner sin partner og har øjenkontakt under samlejet. Desuden er det lækkert at kunne kysse imens, og så er jeg jo også personligt stor fan af at jeg kan gramse lidt på Bedstevennens røv, når vi knalder i missionær. Denne her stilling er ikke missionær. Men den er så tæt på som den kan komme, med min mave lige for tiden. Vores seng er desværre for høj til at vi kan bruge den stilling derinde, men vores sofa har derimod den perfekte højde til denne stilling. Ellers kan spisebordet også anbefales, hvor manden så er stående i stedet for siddende. Hvad der også er lækkert ved denne stilling er at man virkelig føler at ens partner “tager” en. Manden bestemmer tempoet, og man skal egetligt bare ligge der og stritte lidt med brysterne. Det er sgu meget rart når man bliver forpustet bare man skal vende sig om i sengen. Og du har øjenkontakt med din partner, ligesom man har under missionær. Det er mega frækt. Man kan eventuelt spice stillingen op med at smide enten det ene eller begge ben henover skulderen på ens partner. Så kommer han virkelig også i dybden. Very nice.

 

02Den klassiske doggy. Den trofaste læser ved at også denne er en af mine yndlingsstillinger. Det var også den der gjorde tricket sidst Bedstevennen og jeg havde sex. Det er ikke en stilling man bruger når man skal “elske”, synes jeg. Men den er til gengæld fantastisk når der virkelig skal kneppes. Bedstevennen var jo også en gentleman og sagde at man ikke havde udsigt til mit hæmoriderøvhul, sidst. Der stod jeg med samlede ben, men man kan jo simpelthen lave så mange versioner af denne stilling; med spredte ben, med samlede ben, henover et bord, opad en væg, stående, siddende, med kvinden på knæ, eller med kvinden på alle 4. Uanset hvad, så er det lækkert når man er gravid. Plus det faktum at maven ikke er i fokus, så derfor føler man (jeg) sig lidt mere som en selv – en kvinde der er liderlig, og ikke bare en gravid kvinde. Der er fokus på ens røv og ens talje, og man føler sit ikke super meget som en strandet hval. Her kan både kvinden og manden bestemme tempo og styrke, men man føler sig stadigvæk super kvindelig, og som om at ens partner har kontrollen.

 

03En arveart af doggy. Jeg elsker virkelig denne stilling, og det gjorde jeg også inden jeg blev gravid. Ind imellem ligger jeg med brystet helt nede i madrassen. Bedstevennen elsker også den stilling. Man føler sig lige en tand mere underdanig og udsat en ved en almindelig doggy, da man er en anelse mere “åben” og “til skue”. Det er en kneppestilling. Manden kommer virkelig i dybden og har udsigt til det hele – netop derfor er den ikke at fortrække i disse dage da jeg har en skøn lille hæmoride som nok ikke ligefrem gør noget godt for udsigten. Men det er jo langt fra alle gravide der har hæmorider, og det har jeg jo heller ikke konstant – det kommer lidt i perioder. Så derfor synes jeg også at denne stilling skulle tages med. Hvis man desuden godt kan lide en finger eller lignende i numsen, så er stillingen også god til den slags løjer.

 

04Cowgirl? Er det ikke det den hedder? Jeg kalder det egentligt bare at ride, men men.. Jeg elsker den kontrol jeg har når vi knalder i denne stilling. Man har øjenkontakt, hvilket gør det ekstra intimt, og så elsker jeg at pirre. At gøre det så langsomt at ens partner næsten ikke kan holde det ud. Jeg synes det er super frækt at se ens partner prøve at bevare tålmodigheden, imens man langsomt løfter og sænker sig. Bedstevennen er desuden jævnt begejstret for hvor store mine bryster er blevet her i graviditeten, så det er super nice for ham at have udsigt til dem imens. Desuden har ens partner også mulighed for at kærtegne ens bryster og baller imens, hvilket er super rart. Så denne stilling er både til elskov og knalderi, hvilket er lækkert.

 

05Omvendt cowgirl? Jeg aner ikke hvad den her stilling hedder på dansk. Men hvad fanden. Hvis ens kæreste er vild med ens numse, så er det her virkelig en god stilling. Der er både røvudsigt, mulighed for pilleri osv. På samme måde som ved ovenstående stilling, så er den god fordi at kvinden faktisk har kontrollen når man har sex sådan her. Hun bestemmer om det skal gå hurtigt eller langsomt. Netop fordi kvinden har ryggen til, så synes jeg nærmere at det er en stilling man bruger i starten af samlejet, for at pirre ens partner. Så kan man bagefter skifte stilling til enten doggy eller en anden stilling man er glad for. Det er svært at kneppe i den her stilling, da det muligvis er lidt begrænset hvor hurtigt kvinden kan hoppe op og ned, men dermed ikke sagt at den ikke er lækker og god, det er den virkelig. Bare ikke til the grand finale.

Det var mine 5 favoritter for tiden. De fungerer med min kæmpe mave, og de får mig ikke til at føle mig som en strandet hval, hvilket jeg ellers gør det meste af tiden. Billederne er desuden lånt fra denne artikel. Der er også flere stillinger, hvis man har lyst til mere inspiration, jeg har bare valgt mine favoritter. Der er et hav af artikler derude om samme emne, og det kan virkelig betale sig at tjekke dem ud, hvis man føler at ens graviditet har sat lidt en stopper for sexlivet.

4 kommentarer

 • Maroa

  Wow, virkelig glad for du kunne bruge mit råd 😀 Og rigtig god og detaljeret artikel! Elsker at du skelner mellem at elske og kneppe – hver ting til sin tid 😛 Vil endnu en gang anbefale spansk, hvis man ikke orker alm. sex: Smør (de store) bryster ind i glidecreme og pres dem sammen om manden pik, og lad ham “kneppe” dem til han spermer. Syntes vi i hvert fald var super frækt som alternativ til alm. sex 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det er altid godt med lidt inspiration til nye indlæg 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jens p h

  vil da lige knytte en kommentar, selv om emnet for dig er uaktuelt nu 😉
  Da min kone var gravid med vores ældste (ud af 4), blev ynglings stillingen – at ligge i ske.
  Hun var relativt afslappet med maven og jeg kunne nærmest komme til, som ved ‘på alle 4’.
  Den har så hængt ved, som den foretrukne ved hurtig morgen eller aften sex. Jeg ser det simpelthen som en invitation (stadig på 26. år) som en invitation, når hun vender ryggen til i sengen 🙂

  ps en fordel ved at få børn unge, er at man har glimrende fest/druk venner som ældre …

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Haha, det er altid godt med lidt inspiration! Dejligt at det har hængt ved 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJÆLP! Jeg mangler tips til barselsrelaterede aktiviteter!