Sex-stillinger der er gode når man er gravid (med billeder)

Rabatkode til andcopenhagen.dk

andcopenhagen

reklamelinks_tinderslut

Nummer 1 Nummer 2 Nummer 3Nummer 4 – Nummer 5Nummer 6Nummer 7

Ejmen, se lige hvor pæne ovenstående ting er! Jeg har lige klikket nummer 4 og nummer 5 hjem. Jeg er blevet helt vild med hårbånd på det sidste, og er begyndt at elske et rigtigt pænt et i navyblå med hvide prikker, som jeg har købt i vila. Jeg har et ret lille hoved, så det er ikke så nemt for mig at finde hårbånd der passer, og som ikke glider ud af håret – zara har bland andet virkelig mange pæne, men som er alt for store til mit lille hoved. Så nu glæder jeg mig til at se om det har har klikket hjem passer til mit lille hoved. De er fandeme pæne altså. De er købt på andcopenhagen.dk, og der er lige nu 20 % rabat til alle jer kære læsere, hvis I bruger koden BD20 ved checkout. Den virker dog ikke på marokkanske tæpper og på i forvejen nedsatte varer. Koden gælder til den 15. august.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sex-stillinger der er gode når man er gravid (med billeder)