Min fødsels-ønskeliste til jordemoder og til Bedstevennen

Pusletaske – what to buy?!

pusletasker

reklamelinks_tinderslut

Nummer 1 Nummer 2Nummer 3

Det er snart ved at være tid til at jeg får købt mig en pusletaske. Jeg vil gerne have en taske som ikke skriger “DER ER BLEER OG VÅDSERVIETTER I MIG!!”. Altså.. Jeg vil gerne have en pusletaske, som jeg faktisk synes er flot, men som selvfølgelig også kan rumme de 1000 ting man skal have med sig, når man skal ud af døren. Jeg er faldet over disse 3 inde på babygear.dk, og jeg synes faktisk at de lever op til mine krav om rummelighed og et stilet og et ikke-pusle-agtigt udtryk. Men jeg ved ikke hvad for en jeg skal vælge! Umiddelbart tror jeg mest at jeg hælder til nummer 1, men hvad synes I? Og er der nogle derude der har erfaringer med disse tasker, som kan sige lidt om om de er gode eller hvad? Jeg er jo totalt rookie på det her område, så jeg vil gerne høre fra nogle mere erfarne damer. Eller fra nogle som bare har en holdning til taskens udseende. Hit med jeres meninger!

6 kommentarer

 • Merete

  Du skal gå efter noget praktisk – som faren også gider ses med! Det bliver for træls at skulle skifte taske hver gang, han skal afsted med guldklumpen (for man har vitterligt tusinde ting i den taske). Så jeg vil faktisk sige, ingen af de viste (selvom de er lækre – især nummer 1). Find hellere en neutral og ikke alt for dyr pusletaske – og så køb en lækker taske helt til dig selv;)
  Vi bruger en lille rejsetaske, som er helt neutralt sort og har masser af plads, og så et sammenfoldeligt pusleunderlag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Haha, øv! Tak for råd. Jeg havde slet ikke skænket Bedstevennen en tanke i valg af taske, men selvfølgelig skal han da tages med på råd. Ups. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville ønske vores havde været pænere, men praktisk er hovedordet her…
  Det var virkelig dejligt at vores kunne hænges på barnevognen/klapvognens styr – pænt nej, men det gav frie hænder og lidt mindre press på en ryg der slæber nok. Under barnevognen bliver fyldt med alt muligt andet så der kan den ikke altid være – ergo skal du slæbe den og den vejer når man går meget og skal have den med alle steder…

  Og den med far delen er desværre god nok – de gider ikke bære en “flot” taske og kan egentligt godt forstå dem.

  Og så lav/køb et godt pusleunderlag at kunne tage med – det er bare dejligt at kunne skifte alle steder og at bebs ligger godt mens…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Ja jeg må nok give mig, og finde en mere praktisk en af slagsen. Jeg blev bare så forelsket i alle de pææææne. 🙂
   Det kunne jo forresten være dejligt hvis man kunne forene de to.. Mon ikke det er muligt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kig efter Day pusletasker😊👍🏻 De er vildt flotte og de fleste har er indbygget pusleunderlag med😊 OG de fåes så neutralt at jeg vil mene de fleste mænd kan lokkes med😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Uh, der er mange fine faktisk. 🙂 Det kunne være et godt mix af pæn OG praktisk.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min fødsels-ønskeliste til jordemoder og til Bedstevennen