Pusletaske - what to buy?!

Hvilken frisure endte jeg så med at få?

haircut

Jeg endte sgu med noget lignende overstående. Det blev lidt længere end skuldrene, med etager i pandehåret. Desuden fik jeg tyndet lidt ud i det, da jeg har en fucking gigantisk manke af hår på mit hovede. Jeg fik nok klippet en 5-7 cm af, og det trængte virkelig til en god klipning. Det er så lækkert når håret igen føles sundt, lækkert og tykt, fordi de slidte spidser er røget af.

Jeg kan stadig samle det hele i både hestehale og knold, uden der falder totter ned i mit ansigt, hvilket var et krav jeg havde. Jeg synes faktisk selv at det er blevet skide godt, og jeg aftalte med min nye frisør, at jeg skulle komme tilbage efter fødslen engang, og få lavet en balayage. Det glæder jeg mig vildt meget til, da jeg efterhånden er ved at være lidt træt af farverne i mit hår. Det er egentligt ikke grimt, og farverne er pæne, men jeg er bare begyndt at synes at de er lidt kedelige. Jeg tænker at de næste farvekombinationer i mit hår bliver noget ala min naturlige hårfarve, med balayage i beige og kolde blonde nuancer. I can’t wait!

2 kommentarer

 • Caroline

  Af ren nysgerrighed, er der så ikke mange der har fundet ud af hvem du er, efter du er blevet gravid og generelt er blevet mere personlig på bloggen? Kunne du overveje at skifte navn, nu hvor “Tinderslut” ikke længere er relevant? Og evt. afsløre din identitet? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Nej jeg tror ikke at der er så mange der tænker i de baner i min omgangskreds 🙂 Faktisk har jeg ikke så mange tætte venner og veninder der faktisk læser blogs. 🙂
   Jeg har tænkt meget over om jeg skal droppe min anonymitet og genopfinde bloggen, men lidt endnu har jeg i hvert fald tænkt mig at holde fast i mit alias. Der er super mange både gode og dårlige negative ting ved at være anonym blogger, men jeg kender jo ikke rigtigt til andet end at være anonym. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pusletaske - what to buy?!