"Jeg var også selv ude om det"

Hvad kunne I godt tænke jer at høre om?

rgeeer

Jeg elsker at skrive, og jeg er faktisk også virkelig begyndt at holde af podcast som medie – og jeg synes det er skide sjovt at optage min egen podcast. Jeg skriver og taler om alle de ting der fylder for mig, i mit liv, og det har jeg tænkt mig at blive ved med – men jeg er også super nysgerrig på, hvad I (læsere og lyttere) godt kunne tænke jer at høre mere om.

Er der eventuelt nogle af de ting jeg allerede skriver og snakker om, som I godt kunne tænke jer at jeg gik mere i dybden med? Eller er der emner som jeg slet ikke beskæftiger mig med, men som I godt kunne tænke jer at høre om? Smid mig endelig en kommentar eller en mail, hvis I har ønsker, for jeg kunne så godt tænke mig at I lærte og endnu bedre at kende, end I gør i forvejen!

 

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Jeg var også selv ude om det"