"Jeg var også selv ude om det"

Hvad kunne I godt tænke jer at høre om?

rgeeer

Jeg elsker at skrive, og jeg er faktisk også virkelig begyndt at holde af podcast som medie – og jeg synes det er skide sjovt at optage min egen podcast. Jeg skriver og taler om alle de ting der fylder for mig, i mit liv, og det har jeg tænkt mig at blive ved med – men jeg er også super nysgerrig på, hvad I (læsere og lyttere) godt kunne tænke jer at høre mere om.

Er der eventuelt nogle af de ting jeg allerede skriver og snakker om, som I godt kunne tænke jer at jeg gik mere i dybden med? Eller er der emner som jeg slet ikke beskæftiger mig med, men som I godt kunne tænke jer at høre om? Smid mig endelig en kommentar eller en mail, hvis I har ønsker, for jeg kunne så godt tænke mig at I lærte og endnu bedre at kende, end I gør i forvejen!

 

2 kommentarer

  • Jeg er vild med praktisk talt alt hvad du skriver, så du fyrer bare løs med alt hvad der falder dig ind. Jeg er ihvertfald trolig læser lige meget hvad! 😏

    nouw.com/lillelyng

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Jeg var også selv ude om det"