Spekulationer om hår

Hold nu kæft hvor er I søde! Tak!

dsggrJeg har simpelthen fået så mange rørende kommentarer, både her men også i min indbakke, som resultat af dette og dette indlæg, som handler om at jeg simpelthen er skide bange for at miste de mennesker jeg elsker. Jeg sad fandeme og fik tårer i øjnene af jeres beskeder, og de varmede helt sindssygt meget. Det var primært kommentarer om at jeg slet ikke var alene med de følelser. Det er selvfølgelig ikke fedt at tænke på at der er andre der også har det skidt, men det er sgu rart at vide at man ikke er ved at gå fra forstanden, når man sidder der og vræler over at ens mor en dag skal dø. Jeg følte vitterligt at jeg var ved at blive skør.

Men når der er så mange der fortæller mig, at jeg ikke er alene, så tænker jeg at det måske er lidt mere normalt, end jeg først antog. I er virkelig nogle vidunderlige og omsorgsfulde læsere. Jeg føler mig så heldig og priviligeret, og det vil jeg bare have at I skal vide. Jeg havde forventet at få at vide at jeg var tosset, og at jeg var totalt irrationel. I stedet fik jeg så mange virtuelle krammere og folks egne beskrivelser om samme frygt. Af hjertet tak.

fefrq

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spekulationer om hår