3. trimester, og sexlyst

Fik jeg så sex i går, eller hvad?

fgdfhh

Jeg skrev i går dette indlæg om, at jeg fik lyst til sex på de mest dumme tidspunkter, og at jeg planlagde at få noget seriøst dick i går. Og fik jeg så det? Ja det gjorde jeg. Det var fandeme dejligt, og min preggo-brain og puss’ var meget glad bagefter. Det burde altså ske noget oftere end det gør. Det er desværre bare lidt en udfordring når man er gravid, netop fordi man alt for ofte er fuldstændigt smadret når man er færdig med dagens gøremål. Så er det ikke altid at man lige prioriterer sex. Selvom det burde det nok være.

Jeg kan dog afsløre at missionær IKKE fungerer længere. Vommen blev fuldstændigt mast, og Bedstevennen var herre bange for at trykke på baby. Så det blev lynhurtigt til doggy – og heldigvis er føromtalte hæmoride blevet betydeligt mindre siden sidst. Så sådan en fin lille doggy, hvor jeg havde samlede ben, den var super fin. Bedstevennen  havde slet ikke udsigt til hæmo, hvilket jo er at foretrække. Eller.. Det sagde han i hvert fald at han ikke havde. Han kunne godt finde på at lyve omkring det, bare for at gøre mig glad og tilfreds.

Anyhow.. Efter vi havde knaldet, og jeg havde fået en lækker orgasme, så gik Lilleskid helt amok. Sparkede og vendte sig om, og gav den fuld skrald inde i vommen. Og så fik jeg pludselig 10 plukveer indenfor en time (der må helst ikke komme mere end 5 plukveer i timen). Så Bedstevennen insisterede på at jeg skulle ringe til fødegangen og snakke med en jordemoder (kl. 01:30), fordi han gerne ville være sikker på at jeg ikke var ved at gå i fødsel. Jeg var egentlig selv ret tryg og frygtede ikke noget, da mine veer ikke gjorde ondt eller noget som helst. Men for at berolige min kære mand, så ringede jeg da til den søde dame. Som også bekræftede mig i min antagelse – netop at det ikke var alvorligt, netop fordi der ikke kom vand, slim eller blod ud af puss’, veerne gjorde ikke ondt og de kom efter fysisk aktivitet (knalderiet). Så Lilleskid og min krop havde simpelthen bare en fest efter orgasmen. Wuhu.

 

8 kommentarer

 • Jeg er simpelthen så ovenudbegejstret for din blog. Så hudløs ærlig og skide skæg!
  Og helt ærligt, hvor sødt er det ikke lige, at han blev så bekymret?!😄
  nouw.com/lillelyng

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Hvor er du bare skide sød! 😀
   Det er da hammersødt. Det er sgu en sød mand jeg har mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det er det for vildt optur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maroa

  Skønt at du fik sex, og tak for en god og ærlig blog! 😀 havde også selv en del udfordringer med sexlivet da jeg var gravid, men det rummer også andre muligheder – i hvert fald var min kæreste ret begejstret for mine bryster, og de dage hvor jeg ikke lige orkede alm. sex var han lige så begejstret for at smøre olie eller glidecreme på dem og få lov at “kneppe” mig på den måde, hvilket vi begge syntes var frækt :p men er nu glad for at have fået min normale krop og mulighed for sex tilbage, hehe. Nyd din sidste del af graviditeten, pludselig er det overstået! 🙂
  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Haha, tak for de pæne ord! 😀
   Og tak for sexlivsinspiration – jeg glæder mig også helt vildt til at få min krop igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maroa

   Hehe så lidt, hvis I kan lide det, må du lige give shout out til mig ;P Anyway, tænkte på at sexstillinger og -muligheder under graviditet måske kunne være emne for et indlæg, tror mange ville finde det interessant. Men bare en idé 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det kunne bestemt være et godt emne. Tak! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3. trimester, og sexlyst