Hvor meget må man blande sig I en persons graviditet?

Det her skete helt sikkert ikke for jer i morges..

I morges stod jeg og var ved at tage mit morgenbad. Da hele mit underliv var godt og grundigt sæbet ind  i intimsæbe, bliver der pludselig lukket for det varme vand. Normalt, når der bliver lukket for vandet, så bliver det varslet i en uges tid i forvejen. Det var dog ikke tilfældet i dag. Så stod jeg ellers der, med skum i alle sprækker og kroge, imens der kun kunne komme iskoldt vand ud af bruseren.

Jeg bandede og svovlede, da jeg ikke kunne magte tanken om at spule mit underliv med vand der max var 3-5 grader varmt. Bedstevennen hørte min klagesang, og fik verdens “bedste” idé. Han skyndte sig ud i køkkenet, og fyldte en skål med resten af det varme vand der var tilbage i rørene i køkkenet, og kom ud til mig på badeværelset. Idéen gik så ud på, at jeg skulle sprede benene, og han skulle så “kaste” vand på min indsæbede puss.. Skide godt. Der var dog bare den hage ved idéen, at der jo ikke var nok vand i skålen, til at fjerne alt sæben, så selvom han havde stået og sigtet efter mine nedre regioner med det varme vand, måtte jeg alligevel ty til den  iskolde bruser til sidst. Ikke en rar oplevelse, kan jeg fortælle jer. Men i det mindste blev det til et godt grin herhjemme (det ser ikke synderligt elegant ud når en gravid kvinde stå med spredte ben, og “udskudt” kusse, for at få plasket vand på den). Og det blev til et blogindlæg.. Det er ikke noget der er så slemt, at det ikke er godt for noget, I guess..

sfgdds

4 kommentarer

 • Louise

  hold kæft i to lyder grinern! vil gerne være jeres ven, det er for nice

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Haha, tak skal du have! Vi har de ti hvert fald sjovt sammen. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  I lyder alt for sjove, og lidt som min kæreste og jeg! Det er 100 % relationship goals

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Haha, tak søde Mia. Vi har det i hvert fald sjovt.
   Dejligt at du også har fundet en der får dig til at grine, det er guld værd. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor meget må man blande sig I en persons graviditet?