Sådan en mor vil jeg IKKE være!

Det glæder jeg mig til, når Lilleskid er kommet til verden

sfsafste

Som de trofaste læsere ved, så har jeg haft en rimelig smertefri og “nem” graviditet indtil videre. Jeg har ikke haft voldsomme gener, og har det generelt godt. Jeg sover godt om natten, har ingen smerter i bækken eller lignende. Det betyder dog ikke at jeg elsker at være gravid eller at jeg synes det er en dans på roser. Der er intet der kan sammenlignes med den lykke man føler, når Lilleskid sparker inde i maven, og det ville jeg på ingen måde være foruden, men når det så er sagt, så glæder jeg mig sgu til at være færdig med at være gravid, og det har jeg egentlig gjort lige siden jeg blev gravid. Jeg har ikke følt mig mere kvindelig og feminin end normalt. Tværtimod faktisk. Jeg synes det er svært at vænne sig til og at acceptere at man bliver stor, tyk og klodset. At man ikke kan bevæge sig i samme omfang som eller, og at der er ting man ikke må. Jeg synes helt ærligt ikke det er sjovt. Nu er der ikke længe til at Lilleskid burde melde hendes ankomst, og jeg glæder mig helt ustyrligt. Ikke kun til at møde hende, selvom det selvfølgelig er det jeg glæder mig mest til. Men jeg glæder mig virkelig også til følgende:

 • Til at kunne passe alt mit tøj igen, og at sammensætte det på alverdens måder. #jegsavnermineubehageligtstrammejeans
 • Til at drikke rødvin, G&T, øl og cocktails. Jeg elsker virkelig at nyde et godt glas vin eller en kold øl/drink. Det savner jeg virkelig, når jeg sidder der og sipper i min danskvand imens resten af selskabet drikker en lækker og kraftfuld rødvin.
 • Til at kunne træne ubesværet igen. Jeg savner virkelig at få høj puls, at brænde energi af og bruge min krop. Det kan jeg ikke for tiden, jeg får ondt og får plukveer.
 • Til at gå til frisøren og så farvet mit hår. Egentligt er mit hår ganske pænt. Jeg har med vilje ladet mit hår blive “min naturlige hårfarve” inden jeg blev gravid, sådan at jeg ikke skulle gå rundt med en forfærdelig udgroning i 9 måneder, men jeg trænger til at der sker noget nyt.
 • Til at bruge masser af parfume og deodorant dagligt igen. Jeg elsker at dufte godt, og det kan jeg afsløre, at det gør jeg sgu ikke under min graviditet. Jeg sveder som et svin, og jeg prøver at begrænse mit forbrug af parfume og deodorant, men nogle gange er det altså en nødvendighed..
 • Til at føle mig sexet igen. Netop fordi man ikke kan bevæge sig ubesværet længere, så er det også lidt svært at føle sig super sexet – bare det der med at skifte stilling i sengen giver en sved på panden. Not so sexy.
 • Til at føle mig som en kvinde, og ikke bare en babymaskine. Folk er egentligt som regel skidesøde, og spørger ind til Lilleskid og min graviditet, men jeg glæder mig sgu til at snakke om noget andet, og at “BABY” ikke er det første folk tænker når de ser mig.
 • Til at kunne tage strømper og sko på, uden at blive nødt til at hvile sig efterfølgende. Det erSÅ svært og hårdt at komme ned til de skide fødder, så som regel føles det som om man har trænet cardio i 2 timer, efter man har taget strømer og sko på.

Ps. hop lige ind og lyt til første episode af min podcast; Slutcast.

2 kommentarer

 • Sidse

  Tro mig . Når du først ha født blir du for alvor glemt , ang punkt at baby er det første folk tænker på når de ser dic, fra nu af vil du aldrig være den første der blir hilst på når du møder nogen 😂 Og snakken vil om ikke andet handle meget mere om baby efter fødsel ☺️☺️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det kan jeg såmænd sagtens leve med, lå længe man også kan have samtaler der ikke handler om barnet. :p Haha. Mon ikke det er lidt nemmere at styre snakken væk fra babyrelaterede emner, når hun er kommet til verden. Det håber jeg i hvert fald :p

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan en mor vil jeg IKKE være!