Verdens mest akavede lægebesøg - hæmoride edition

Barselsplanlægning – Mad til fryseren

grsgsdgds

Nu er der jo som sagt ikke længe til at jeg går på barsel, og som jeg nævnte i dette indlæg, så er jeg lidt nervøs for hvad jeg skal få tiden til at gå med, eftersom jeg allerede er rastløs, bare af at holde sommerferie. Folk har været skide søde til at komme med forslag til ting jeg kan give mig til, og det er skønt med inspiration, men pludselig gik det op for mig, at der da i hvert fald er en ting jeg skal bruge noget tid på når barslen sætter ind – jeg skal fylde min fryser med mad.

Min fryser er i forvejen fyldt til bristepunktet med kød og grøntsager, men det er alt sammen mad der skal tilberedes og hygges om, før man kan indtage det. Jeg er næsten 100 % sikker på at hverken Bedstevennen og jeg selv får lyst til at bruge super meget tid eller energi på madlavning lige når Lilleskid er kommet til verden, så derfor vil jeg i gang med at fylde min fryser med lækre retter, som bare skal varmes. Her tænker jeg både mad til vores aftenmåltider, men også kager og snacks som kan hives op ad fryseren 30 minutter inden man får folk på barselsbesøg.

Indtil videre har jeg besluttet mig for at lave følgende retter som skal i fryseren:

 • Boller i karry
 • Kødsauce
 • Lasagne
 • Hjemmelavet pizza
 • Frikadeller, almindelige
 • Græske kylligefrikadeller
 • Pølsehorn
 • Pulled chicken
 • Falafler
 • Chili con carne
 • Tom Kha Gai (thai-suppe)
 • Broccoli/porrertærte med bacon
 • Kylling i karry
 • Kylling i wok med grøntsager og rød karry
 • Butter chicken
 • Dej til chocolate chip cookies
 • Brownie
 • Havregrynskugler
 • Banankage

Alle retterne skal enten bare lige varmes, ellers skal der koges lidt pasta eller ris dertil, eller måske varmest et stykke brød. Jeg tænker at gå i gang med at lave nogle af retterne til aftensmad i løbet at det næste stykke tid, og så bare lave dobbeltportioner, så jeg kan fryse den ene halvdel ned til barselsbrug. Hvad har I ellers af gode forslag til frysemad? I need inspo! Og smid endelig et link hvis I har en eller anden fantastisk opskrift som jeg bliver nødt til at kende.

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens mest akavede lægebesøg - hæmoride edition