Hold nu kæft hvor er I søde! Tak!

Babyrelaterede ønsker

babyoensker

reklamelinks_tinderslut

Uro med skyerAmmepudebetrækAktivitetsstativ Prikkede stofbleer
Ammeindlæg i uld Katte-barnevognskædeKattehueKøredragt i uld

Jeg er faktisk ret godt med mht babykøb. Der er i hvert fald styr på de store ting som barnevogn, seng, pusleplads osv. Men der er ret mange småting som jeg gerne vil have, som jo ikke er en nødvendighed, men som bare er ret rare at have. Som I nok kan se, så er det hele i ret afdæmpede farver. Vi ved jo at Lilleskid bliver en pige, så vi kunne reelt sagtens have givet den totalt gas i lyserøde nuancer, men nu forholder situationen sig således, at vi jo bor i en toværelses lejlighed, så derfor får hun ikke eget værelse til at starte med. Derfor skal de ting vi køber til hende meget gerne passe bare en lille smule ind i vores hjem, sådan indretningsmæssigt. Men når hun en dag får hendes eget værelse, så skal hun være velkommen til at gå amok i det helt store farveorgie. Som I måske også kan spotte, så er jeg ret vild med katteting. Hun har også fået intet mindre end 4 forskellige slags bukser med katte på, so far. Og så har en kollega foræret mig den grimmeste body med en kat på også. Jeg er vild med det!

Alle tingene er forresten fundet inde på parcellet.dk, som er en af mine favorithjemmesider til køb af babygrej. Det er ganske overkommeligt prismæssigt, og så synes jeg simpelthen bare at layoutet og tingene er super lækre derinde. Hjemmesiden kæler for min æstetiske sans. Anyhow, den er god.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hold nu kæft hvor er I søde! Tak!