Det her skete helt sikkert ikke for jer i morges..

Afsløring: Jeg har fået min egen podcast!

slutcast-1500x1500

Jeg har flere gange herinde nævnt at jeg arbejdede på et hemmeligt projekt, men jeg har ikke nævnt hvad det var. Det kan jeg endelig nu; Jeg har fået min egen podcast som kommer til at ligge inde på Radioplay. Der kommer nye afsnit hver fredag, og jeg er simpelthen så pisse spændt på hvordan I vil modtage den!

Min podcast har fået navnet “Slutcast”, fordi.. Ja hallo.. Inde på Radioplay har min podcast fået beskrivelsen “Fuck filterverdenen, velkommen til Slutcast. En podcast om parforhold, break-ups dating, sex, graviditet, mommy-life og alt det som alle tænker og føler, men som ingen snakker om. Tinderslut blogger til daglig på Bloggers Delight, læs mere på tinderslut.dk.”. Reelt går min podcast ud på at jeg tager rundt og snakke med nogle sygt nice mennesker, om diverse emner. Alle episoderne kommer til at indeholde personlige anekdoter og historier fra både mit liv og mine podcast-gæsters liv.

I den første episode af Slutcast er jeg på besøg hjemme ved smukke Alexandra fra bloggen www.migogmintinderbaby.dk. Vi snakker om utroskab, tilgivelse og den vilde ungdom. Jeg beklager den ringe lyd i de første 2 episoder, jeg håber at I kan abstrahere fra den. Jeg er ny i hele det her game, og har derfor også lige skulle bruge lidt tid på at finde ud af hvordan mit udstyr virker. Efter episode 2 bliver lyden bedre, og episoderne bliver en anelse længere. It’s a work in progress.

Skynd jer ind og lyt til første episode, lige her!

 

   

10 kommentarer

 • Sidsel Linea

  Hold nu op, hvor er det sjovt at få sat en stemme på dig. Herlig blog, skøn slut(pod)cast! Jeg følger glædeligt med herude fra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Haha, ja det er sgu også lidt grænseoverskridende at folk pludselig kan høre ens stemme 😀
   Tak skal du have søde Sidsel! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rose

  Er det dig der taler og fortæller i podcasten? Hvad tænker du med anonymitet? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Ja det er så 🙂
   Jeg tænker at folk virkelig skal være dygtige hvis de kobler mig sammen med bloggen og podcasten 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Årh, jeg har lige hørt dit første afsnit. Hvor er det sjovt, jeg havde en hel anden forstilling om hvordan din stemme lød. 😜

  Men jeg ELSKER allerede din nye podcast!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Haha. Hvordan lød den så i din fantasi? 😀
   TAK! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Jeg ved ikke hvorfor, men i min verden havde du en mørk stemme. Det lyder super underligt, men sådan lidt maskulin. 😜

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Haha, ej hvor sjovt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • F

  Jeg ved ikke om jeg er den eneste med dette problem, men når jeg prøver at høre din slutcast får jeg beskeden “error loading”. Det er ligemeget om jeg prøver på iPad eller iPhone. Øvvv jeg havde lige glædet mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det er du desværre ikke – der er nogle tekniske problemer, og radioplay kæmper for at få fejlen rettet. 🙂 Håber du er villig til at prøve igen når det hele virker – jeg skal i hvert fald nok lige skrive et indlæg når det hele er i orden igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det her skete helt sikkert ikke for jer i morges..