7 klamme ting ved at være gravid

3. trimester, og sexlyst

Der er nu under 25 % tilbage af min graviditet (hvis altså Lilleskid har tænkt sig at komme til tiden), og jeg er kæmpestor. Jeg undgår at sidde i sofaen hvis jeg er alene hjemme, da det er noget nær umuligt at komme op at stå uden hjælp. Det er selvfølgelig en forventet gene, Lilleskid vokser jo helt vildt lige nu, så det gør jeg også. Noget der dog ikke var så forventet, er min sexlyst, som popper op på de mest underlige og upassende tidspunkter. Ofte bliver jeg mega liderlig når der ikke er mulighed for at gøre noget ved det – som i sidste uge da Bedstevennen og jeg sad og så GoT med mine forældre og søskende. Hvad fanden sker der for det?! Der er intet ved det scenarie der tænder mig, så jeg skyder skylden på hormoner. Det samme skete i går da Bedstevennen lå og sov, fordi han havde mega hovedpine. Der var det heller ikke ligefrem passende at gå ind og vække manden, og kræve penis. Det er virkelig sket SÅ mange gange på det seneste, og så når det passe ind i vores “planer” og dag, så har jeg tæt på ingen lyst. Det er seriøst frustrerende!

Men i dag har jeg trodset tyngdekraften, og barberet mig glat over hele min blegfede krop, så jeg VIL simpelthen have sex i dag, om sexlysten så melder sig eller ej. Og jeg har informeret Bedstevennen om mine planer, så han har bare af at være klar når jeg siger go! Mamma needs the D.

gfgsgs

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 klamme ting ved at være gravid