Jeg er så bange for at min mor skal dø

2 gode kjoler til både gravide og ikke-gravide

dresses

reklamelinks_tinderslut

1. Sort kjole fra Adidas 458,18 kr. 2. Sort ærmeløs kjole 132,65 kr. 

Disse 2 ovenstående kjoler har jeg være MEGET glad for i min graviditet. De er ikke lavet til gravide, men de fungerer SÅ godt selvom man har mave. Jeg kan rigtig godt lide at de sidder tæt (og der er super meget stretch i dem, så maven kan sagtens være der), de har den perfekte længde og de er skide behagelige. Og så kan de jo også bruges efter endt graviditet, hvilket også er en fordel. Selvom jeg føler mig som en strandet hval for tiden, så har jeg det faktisk bedst i tætsiddende tøj, da jeg synes at det får mig til at virke mindre end hvis jeg går i løst tøj. Det løse tøj er behageligt at have på, men det gør desværre også at jeg føler mig som en badebold med ben. I stramt tøj kan man stadigvæk ane en form for talje, og man kan se at maven ikke bare er blæver, men derimod en fast babyhule (jeg hader egentligt det ord).

Så til damer der er gravide, og føler sig mega fede, så kan disse to virkelig anbefales. Også hvis du er en dame der har former, altså nogle gode lår, numse og bryster, så er bodycon kjoler der går ca til knæet eller lidt under altså helt fantastiske. Man får så flot en figur, og de er super dejlige at have på – og så skjuler de de rigtige ting og fremhæver de gode. Det er sgu da for lækkert. Jeg har seriøst(!!!) mange bodycon midi kjoler i min garderobe, og de er min evige favorit – både i min gravide hvad-krop, og i min normale kurvede krop.

ASOS som begge disse er købt på, har rigtig mange gode bud på lignende kjoler, og det har boohoo desuden også.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Jeg er så bange for at min mor skal dø