Lad os lige fokusere på.. #1

Skal vi have en dreng eller en pige?

chgh

Jeg har længe overvejet om jeg egentlig skulle afsløre kønnet på Lilleskid her på bloggen.. Jeg ved egentligt ikke hvad der holdte mig tilbage fra det, men da vi fik besked, havde jeg det egentligt bedst med at holde det for mig selv. For ja, vi ville vide hvad kønnet var. Både Bedstevennen og jeg er alt for utålmodige til først at få det at vide når Lilleskid popper ud. Desuden synes vi at det er pisse svært og kedeligt kun at shoppe kønsneutrale ting. Egentlig går vi ikke super meget op i “drengefarver” eller “pigefarver”, men det gør de fleste butikker tydeligvis. Det er i hvert fald ikke let at finde pænt tøj, sengetøj og diverse andre nødvendigheder i “kønsneutrale farver”. Jeg er egentlig meget glad for grå, beige og hvid, som ofte er det folk kategoriserer som kønsneutrale farver, men det bliver sgu bare lidt for kedeligt når ALT er i de nuancer.  Anyhow, vi ville gerne vide det. Ikke kun pga. køb vi skulle gøre os inden, men også så vi kunne forberede os mentalt på enten en pige eller dreng, og desuden begynde at spore os ind på kommende navne. Selvom jeg faktisk er blevet ret vild med navnet Lilleskid, så er jeg ikke sikker på at det ville være the way to go..

Jeg har hele tiden haft på fornemmelsen at det var en lille pige jeg havde i maven, men Bedstevennen var overbevist om det totalt modsatte, så det var spændende da vi var til scanning, fordi det også handlede om at få ret – hvilket er noget vi begge to godt kan lide. Faktisk har jeg lidt på fornemmelsen at Bedstevennen gættede på at det blev en dreng, udelukkende for at være på tværs og for at gøre det til en konkurrence. Scanningen sagde jo som sagt i dette indlæg, at alt var præcis som det skulle være, og at vi ventede os en sund, rask og perfekt lille baby. Og vi var absurd lettede. OG JEG FIK RET! Jordemoderen fortalte os at det næsten helt sikkert er en lille pige vi venter os. Jeg er så glad og jeg glæder mig helt vildt. Jeg vil gerne lige understrege at jeg faktisk ikke havde nogle præferencer, og at jeg ville være blevet ligeså glad hvis vi fik beskeden, at det var en dreng. Men det er altså en pige.. Eller.. Det vil sige, at man aldrig er 100% sikker når man siger at det er en pige, da Lilleskid jo sagtens kan ligge på en hel masse måder, som gør at man ikke kan se “tappen” under scanningen. Men det er næsten helt sikkert at det er en pige.

Så nu har vi fået tilføjet nogle lyserøde køb til samlingen af babygrej. I sidste uge drømte Bedstevennen dog at det blev en dreng selvom vi havde fået at vide at det var en pige, og nu er jeg totalt paranoid, og overvejer en selvbetalt kønsscanning, bare for at være på den sikre side. Totalt åndsvagt I know.

Har I nogle gode forslag til pigenavne, så hun ikke hænger på Lilleskid for evigt?

6 kommentarer

 • Eva

  Man siger vist, at man får det modsatte af, hvad man drømmer 🙂 (hvis man tror på den slags). Jeg drømte flere gange, at det var en pige og var overbevist om, at det var en pige. Ud kom en lille dreng 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det satser vi på gør sig gældende. :p Ellers må han sgu levet med lyserødt tøj i de første par måneder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Elsker navnet Thea, det lyder som en lille pige med kæmpe brune øjne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Aida, Anemone, Siri, Hannah, Amalia, Silja, Liva, Ellen, Alma, Simone, Emilie, Vigga, Chilli…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os lige fokusere på.. #1