Har du slugt en fodbold?!

Lad os lige fokusere på.. #1

hgngfj

– Hvor absurd store mine bryster er blevet! Helt ærligt. 4 størrelser større på nuværende tidspunkt, og jeg har altså stadigvæk 3 måneder tilbage af min graviditet. Jeg frygter seriøst at de springer! Og at de, efter endt graviditet og amning, går mig til knæene.

– Hvor fucking lorte nederen de mennesker er, som har til hobby at punktere cykler. Intet mindre end 6 gange på de sidste 2 måneder er min cykel blevet punkteret, på trods af at svinet står i et aflåst cykelskur – det må altså derfor være nogle der selv har nøgle til cykelskuret som har det den neder-hobby! Næsten 700 kr. har jeg måtte kaste efter lapninger og udskiftning af slange. STOP!

– Hvorfor det skal være så forbandet svært at finde den perfekte vandmelon. Jeg ELSKER vandmeloner. Jeg vil faktisk gå så langt som at sige at det faktisk næsten er min livret, men det er bare et fucking gamble hver gang man køber sådan en fætter (også selvom man følger alle de smarte råd der står på nettet). Min hormonelle tilstand kan ikke klare flere vandmelonskuffelser.

– Hvorfor buschaufførerne i København og omegn synes at det er yderst nødvendigt at speede helt op for farten, lige inden de bliver tvunget til at stoppe for rødt, hvorefter hele bussens indhold vælter fremad, fordi buschaufføren lige blev nødt til at lave en stå-på-bremsen-finte, for ikke at smadre over for rødt. Kan vi lige blive enige om, at det er dybt unødvendigt? Hvis du allerede er forsinket i København, så når du ikke at indhente forsinkelsen ved at trykke speederen i bund. Sådan noget fungere kun på motorvejskørsel, hvor man faktisk kan nå at komme op i fart, og ikke skal bremse hårdt op efter 200 meter. Det eneste du opnår er en bus med 50 køresyge, sure og forslåede mennesker. Take a chill, det er ikke Fast and the Furious det her.

– Hvor sygt dyrt det er at gå på barsel. Jeg tager den fulde barsel, da Bedstevennen er studerende. Det er jo mega luksus at man i Danmark har så lang barsel som man har, men eftersom jeg har tænkt mig at tage den fulde barsel, så betyder det også at jeg mister mange(!!!) tusind kroner om måneden, den sidste periode af min barsel – 4,5 måned for at være præcis. Der optjener jeg desuden heller ikke pension. Jeg ved godt at vi har det godt i Danmark, men det burde simpelthen kunne forbedres endnu mere. Det er sgu dyrt at få børn.

– Hvorfor alle de nederen udgifter altid kommer på præcis samme tid? Jeg har været så heldig at både udgifter til ferie, tandlæge, cykelsmed(!!), møbler og dyrlæge ligger i samme måned. Før jeg ved af det får jeg garanteret også et skattesmæk, en gigantisk dong-energi regning OG en forsikringsopkrævning på en bil jeg ikke har. For helvede altså.

 

10 kommentarer

 • Josephine

  Nu ved jeg ikke hvor du bor, men i grønthandleren på Rantzausgade på Nørrebro, der kan man ikke få dårlige vandmeloner! #pleasekøbikkedemalle 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   WUHU! Det må jeg prøve. Skal nok gemme en enkelt til dig. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Du siger at du ikke optjener pension i perioden hvor du er på forældreorlov på dagpenge men er sikker på det?
  Hvis du fx er offentligt ansat, så er der i denne periode stadig fuld pensionsindbetaling så undersøg lige om dit firma ikke også gør det:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Jeg må lige tjekke efter, kan jeg godt høre. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Tillykke med graviditeten:)
  Jeg bliver lige nødt til at høre hvorfor Bedstevennen ikke kan tage barsel fordi han er studerende? Min kæreste var også studerende da vi blev forældre og han tog det halve af barslen. Jeg mener at han fik dobbelt SU i den periode. Bare til info:) Og held og lykke med den lille ny!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det er ikke fordi han ikke kan tage barsel, det er fordi det ikke ville give særlig meget mening at tage barsel, når man kun er afsted på studiet 2 dage om ugen ca. Så er det bedre givet ud at jeg tager barsel, fordi han alligevel er så meget hjemme. 🙂 Så får de den første tid med baby sammen, i stedet for at han har hende alene i nogle måneder. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Det er jeg helt med på:) Men I kan jo undgå at det bliver dyrt for jer, hvis din kæreste holder barsel i de seks måneder han kan (og får dobbelt SU). Han kan jo godt holde barsel samtidig med at du er på barsel🙂 Held og lykke med det hele.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Tak skal du have Ditte 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg køber kun økologiske vandmeloner fra føtex, irma, netto osv. De er altid rigtig gode 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Jeg har ikke altid været heldig med dem i netto og føtex. Måske man burde prøve Irma. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du slugt en fodbold?!