Det sukker jeg efter lige nu - ASOS saved items

Har du slugt en fodbold?!

dsgsd

I går var jeg på vej ud af netto med en indkøbspose i hver hånd. Udenfor netto, ved min cykel, blev jeg mødt af en ældre dame (som jeg aldrig før har set, i mit liv), som kom op til mig, tog begge hendes hænder på min mave, og spurgte om jeg havde slugt en fodbold, hvorefter hun grinede højt, og forsvandt ind i netto. Jeg var totalt i chok, og rasende som ind i helvede. Det er første gang jeg sådan virkelig har fået mine grænser overskridt mht. min mave. Normalt spørger folk før de rør, ellers så er det i det mindste mennesker man kender, som tager sig den frihed, at røre løs. Det har altså været en nogenlunde acceptabel måde det er blevet gjort på – indtil i går. For det første, så forventede man det slet ikke, da jeg ikke havde haft en samtale med hende i forvejen, og jeg stod med en pose i hver hånd, og kunne ikke gøre noget. Hun var så hurtigt væk igen, at jeg ikke nåede at konfrontere hende, og spørge hende hvad helvede hun bildte sig ind. Så jeg stod bare der, ved min cykel og sydede af raseri.

Hvad fanden er det for noget? Jeg ved godt at den ældre dame helt sikkert ikke gjorde det i en ond mening, men det gør faktisk ingen forskel for mig. Hun overtrådte mine grænser helt vildt. En ting er at røre ved mig, hvilket jeg selvfølgelig synes er totalt uacceptabelt, når man ikke kender hinanden, og en anden ting er hendes kommentar; “Har du slugt en fodbold?”. Man er som førstegangsgravid meget bevidst om ens udseende (jeg er i hvert fald), da det ændrer sig så radikalt og så hurtigt. Jeg ér virkelig virkelig glad for at være gravid, og derfor også glad for min mave – men jeg synes ikke det er fedt at blive bekræftet i at det er alt folk ser, når de ser på mig. Jeg er ikke længere en kvinde, jeg er en mave som åbenbart er allemandseje. Hvad fanden ville hun ikke tænke hvis jeg gik hen og hev hende i hendes rynkede kinder, og spurgte hende og hun havde glemt at “stryge betrækket?”.

Det er som om folk SLET ikke tænker over hvordan de slev ville have det med den slags opførsel, hvis det var dem. Der er ingen i verden der synes at det er fedt at få sin mave befamlet af fremmede mennesker, og der er ingen i verden der synes det er fedt at blive gjort opmærksom på de udseendemæssige ting, som gør en usikker. For fanden.. Hvorfor har folk så vært ved at give hinanden komplimenter i stedet? Hvis du ikke har noget positivt at sige, så hold dog din kæft. Guuuuuud kone, hvor er det bare dygtigt af dig, at du kan se jeg er gravid. Her har du en præmie! Igen, jeg ved jo godt at hun ikke gjorde det for at overskride mine grænser, eller for at gøre mig selvbevidst om at jeg ligner en strandet hval, men det var det hun opnåede. Det kan godt være at jeg måske er nærtagende, men jeg synes måske bare at folk burde møde mennesker med en højere grad af høflighed og respekt generelt. Det er virkelig som om at folk synes at ALT er tilladt at sige og gøre, når folk er gravide. Jeg har før skrevet om det i dette indlæg, men jeg bliver virkelig dagligt forundret over folks manglende filter, og det bliver kun værre jo længere hen i graviditeten jeg kommer.

 

   

4 kommentarer

 • Da jeg var gravid med min datter i 2015, og arbejdede i butik hadede jeg også når folk rørte ved min mave uden, at spørge først. Var målløs hver gang en kunde følte ret til at strejfe maven og komme med en kæk kommentar uden at spørge om lov først! Det er SÅ ubehageligt – og i særdeleshed når man ikke kender folk! Kan fuldstændig sætte mig i dit sted, og at det bare er en grænse, der ikke skal overskrides – nærtagende eller ej! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Ahh nej….. Havde advaret dig i en tidligere kommentar – om at det kunne ske….

  Der er virkelig nogle grænser der åbenbart bare forsvinder når man er gravid – og især når man nærmer sig den sidste del af ens graviditet og maven strutter derudad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Ja I know. Men naive mig tænkte “Arh, så fucked er der vel ingen der er”.. Det var der. :p

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det sukker jeg efter lige nu - ASOS saved items