Graviditetsdagbog: Uge 27+2 - Sukkerstads og smerter

Det sukker jeg efter lige nu – ASOS saved items

saved-items

reklamelinks_tinderslut

Nummer 1 Nummer 2Nummer 3Nummer 4Nummer 5 Nummer 6Nummer 7

Jeg har simpelthen så meget lyst til at shoppe for tiden, og der er alt for mange ting jeg gerne vil have. Når man tænker på at jeg med lynets hast bliver federe og federe, og at det kun er 3 måneder til at lille skid popper ud til verden, så tænker jeg ikke at det er den bedste idé at blive ved med at kaste om sig med penge, på ting som man kun kan bruge lidt endnu. Men jeg er altså forelsket. Så jeg tænkte at jeg ville vise jer en lille del af mine saved items inde på ASOS. Det kunne jo være at der var andre der ville føle sig inspirerede, og derfor give de smukke klæder et godt hjem.. Nummer 1, 2, 4 og 7 er jo for resten ikke graviditetstøj, så det kan alle bruge – gravide kan også, har jeg erfaret. Jeg er efterhånden blevet god til at lure hvilke snit der fungerer til strandede hvaler (mig) og normale mennesker. Win. Desuden tænker jeg at nummer 1 og nummer 2 vil gøre sig ganske fortrinligt som ammekjoler, just sayin’..

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Graviditetsdagbog: Uge 27+2 - Sukkerstads og smerter