AV mine brystvorter!

De 2 bedste foundations til fedtet hud

foundation

reklamelinks_tinderslut

Estee Lauder Double Wear foundationMAC Pro Longwaer nourishing waterproof Foundation

Jeg elsker make-up, always have always will. Jeg har en hel kommode fyldt op, og jeg elsker at prøve nye produkter. En af mine største udfordringer mht. make-up har altid været min t-zone. Jeg får helt vildt fedtet hud, og det kræver VIRKELIG nogle godt produkter at få bugt med det – eller i hvert fald at dække det, hele dagen. Jeg har prøvet alle ”drugstore” foundations der er at prøve, og jeg har endnu ikke fundet en som holder 100 %. Der er helt bestemt nogle ganske gode billige foundations, men når man er så bleg som jeg er, så er det ikke nemt, for så er det umuligt at få en nuance der passer. 1 world problems, I know..

Men efter lang tids søgen, så har jeg ikke bare fundet en, men hele 2 foundations, som har en fantastisk dækkeevne, som er drøj i brug, passer til min hudtone, og som ikke mindst holder min t-zone mat og fin hele dagen, uden brug for at tilføje ekstra lag!

De er ikke billige, men heller ikke hvad jeg vil kategorisere som dyre. De er begge i super god kvalitet, og man skal ikke bruge ret meget for at få en super god dækning – altså skal der mindre produkt til at opnå det ønskede resultat, end der skal ved MANGE andre foundations.

Når man køber disse foundations skal man være opmærksom på at man skal vælge den rigtige hudtone – man kan vælge imellem W(warm), N(normal) og C(cold). Hvis man er i tvivl om hvor man ligger henne i den skala, så kan jeg anbefale at man spøger en kosmetiker, MUA eller en anden professionel til råds, inden man køber, så man er sikker på at få den rigtige farvekombination. Jeg fik selv hjælp i Mac i sin tid, og det er altså virkelig godt givet ud (og desuden gratis at blive vejledt).

Begge Foundations kan købes til en ganske god pris inde på lookfantastic.dk.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AV mine brystvorter!