Min læge siger, at jeg skal dyrke mere motion..

AV mine brystvorter!

Jeg kan uden at lyve sige, at jeg i skrivende stund har taget over 1 kg på, på hvert bryst. I starten gjorde mine bryster helt sindssygt ondt, nu er det heldigvis faldet til ro – ellers har jeg bare vænnet mig til smerten? Til gengæld har jeg fået helt vildt ømme brystvorter, og det er oven i hatten blevet helt vildt tørre. Lækkert, ikke? Jeg bliver ved med at blive forundret over hvor meget ens krop ændrer sig under en graviditet, det er sgu ikke bare maven der bliver stor, trust me. De er også begyndt at ”lække” når jeg sover, så der er en masse yndige pletter på mit lagen, som mistænkeligt ligner en anden type pletter, hvilket de (desværre) ikke er. Jeg tror det er fordi jeg stadigvæk sover på maven/siden af maven, så der er altid et bryst der er presset ned i madrassen. Det virker som om at jeg i nattens løb får ”klemt” noget råmælk ud.

Anyhow, jeg smører og smører med fed creme, men jeg synes ikke at det virker. Er der nogle af mine fantastiske læsere der har haft same problem, og som har nogle guldkornsråd at dele ud af? Jeg er rimelig træt af at mine brystvorter ligner tørre og sprukne hænder i en kold og blæsende vintermåned. So much for feeling sexy..

 

   

10 kommentarer

 • Pia

  Prøv lansinoh eller jojobaolie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Ren lanolin fra helsekostbutik. GULD VÆRD!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elise lauridsen

  Jeg købte uld/silke amme indlæg og brugte dem allerede inden. Derudover købte jeg den lanolin salve fra apoteket. Man kan få en masse gode også fra Rudolf Care osv. Smør smør og hav indlæg i – køb to sæt sådan ar du kan skylle det om aftenen og tørre i løbet af natten/dagen og skifte ud 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Mommy and me cremen fra rudolph care skulle være mega god 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Lansinoh lanolin creme – Trust me! Læbepomade for brystvorter, særligt når man ammer i starten. Kh en andengangs ammende mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min læge siger, at jeg skal dyrke mere motion..